Hesaplı bir mont arıyorum!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu site sayesinde motorumu aldım kaskımı aldım ehliyet kursuna yazıldım. Şimdi tek eksiğim mont, pantolon ve eldivenler. Beden olarak S veya M olabilir. Fiyatı uygun korumalı mont satmayı düşünen arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

hangi şehirdesin bilmiyorum fakat,

shark marka montların fiyatları gerçekten uygun, kullandığın motosiklet ne bilmiyorum fakat yeni başlangıç içinse bu montlarda uygundur

Ankaradayım ben ve aldığım motor Kymco Agility 125. Shark marka montların fiyatları ne düzeyde acaba?

150 lira gibi bişi izmirde var, yada buna uygun feyizoglunda bulabilirsin. ankaradaki arkadaslar yazarlar birazdan yardımcı olurlar ins

prohell yada nic al derim fiyatları 150 ila 175 arasında değişiyor. ucuza kaçıyım diye dandik bişi alma full koruma olmasına dikkat et...

Sanırım başlık gözden kaçmış Hesaplı kelimesinin altını bir daha çizmek isterim :)

Arkadaşlar bu site sayesinde motorumu aldım kaskımı aldım ehliyet kursuna yazıldım. Şimdi tek eksiğim mont, pantolon ve eldivenler. Beden olarak S veya M olabilir. Fiyatı uygun korumalı mont satmayı düşünen arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

MERHABA BENDE ÇOK AZ KULLANILMIŞ HELD MARKA MONT VAR içi çıkarılabilir,yıkanabilir.hiçbir lekesi yırtığı falan yok tertemiz .siyah renkli ve korumaları var.0552 344 20 23 emre

Hocam sahibinden de 2. el shark montlar var çok uygun fiyatlı :cat: yaklaşık 2 senedir kullanıyorum tavsiye ederim :cat:

Dostum fiyat ne istiyorsun yazar mısın? Bir de bedeni kaç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar