Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tarz sürücü videoları çok zikedim ama hiç birinde bundaki kadar tedirgin olmadım helal olsunmu diyim asdama ne diyim bilewmedim aralardan nasıl geçiş oo yaa ama caddede yapılırmı bu hareketler yaww
arkadaşlar bu motorlu acemininde acemisi hatta öyle zannediyorumki motoru kesin kiraladı ve verdiği paranın hakkını almak istiyor gibi bi tavırla motor kullanıyor ve şafak112 arkadaşımın dediği gibi arka tekeri çok kaydırıyor ani gaz veriyor falan filan bayağı bi eksiği var bence çok kötü allah ıslah etsin diyorum başka bişe demiyorum...r:
bende ızlerken cok tedirgin oldum.Bır kac yerde dıger motor suruculerıne cok yakın gecıyor.Bır ara kafa kaldırıp yayanın ustune gıdıyo.Acıkcası ben bunları zaten yapamam ama hanı cok ıyı racıng kullanıcısı olsam yapmam dıye dusunuyorum.Sonucta ben ılkonce cevremdekılerı dusunuyorum.
Kawasaki sanırım motor. Arka frene asılıp tekeri kilitliyor.Virajlarda yada kalkışlarda Ani gaz açıp makinayı yanlıyor (Drift Religion'cu arkadaşlar)....
Benim beğendiğim bir vidyo, kırmızı ışıklarda geçmesi hariç. Her zaman böyle kullanıyorsa aşırı tehlike saçıyor. Bir kere vidyo çekme amaçlıysa yeteneğini kutlarım.
sürüş çok süper bence motoru çok iyi zaptediyor haa kurallara uymuyor başkasına saygı göstermiyor falan o ayrı ama iğne deliğindne geçiriyor motoru ve kendinden çok emin gidiyor, sürüş güzel ama keşke bu kadar yoğun trafikte yapmasaymış...