Herşey önce hayal kurmakla başlar

o roller a binmek istiyorum ne super bişimiş o ya. Aa hatta motora kızan aileleri bindirmek lazım ona.

Motosikleti
Dl650vstorm
bazılarını görmüştüm ama güzel paylaşım ...hele bebek arabasını süren chooper cı süper..

insan motor aşığı olmasın illaki kendini tatmin ediyo bi şekilde bende 8 yaşlarımdayken elimdeki elbise askısını unutmuş değilim:mrgreen: ne gezerdim be

yannıs rollercoaster a binenler kask takmamışşşşşşşşşşşşş :)

motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet motosiklet

En sondaki roller coaster güzelmiş ama , bütün motorlar aynı model , yarışın zevki çıkmaz :)

Paylaşım güzel , teşekkürler...

hepsi birbirinden güzel ve bir okadar ilginç teşekkürler arkadaşım
motorum yok diyenler lunaparka gidip binebilirler tehlikesi yok ehliyet yok polis yok kask yok herşey serbes:p

Fotoğraflar gerçekten hoş ama enteresan bir fotoğraf var ki arada can evimden vurdu beni daha satalı 2 hafta olmadı arabamı şimdi motor sevdasına buralardayım ikisini bir arada görünce üzüldüm keşke durumlar el verseydide satmasaydım dediğim arabamın bir benzeri ve güzel bir motosiklet :)
bikeoncar.jpg

Bu da satmış olduğum makinem :)

2350331_174_full.jpg

Fotoğraflar gerçekten hoş ama enteresan bir fotoğraf var ki arada can evimden vurdu beni daha satalı 2 hafta olmadı arabamı şimdi motor sevdasına buralardayım ikisini bir arada görünce üzüldüm keşke durumlar el verseydide satmasaydım dediğim arabamın bir benzeri ve güzel bir motosiklet :)
bikeoncar.jpg

Bu da satmış olduğum makinem :)

2350331_174_full.jpg

senin araba da iiymiş hocam karar vermekte zorlanmışsındır satıp satmamak konusunda

ya alper hocam normalde her konuya bakmam ama bakıyorum konuyu başlatan alper_satriani diyorumki kesin makara bişeydir :) her makaranın altından sen çıkıyorsun :) ankaraya gelcem yakın zamanda görüşelim senle :)

ya alper hocam normalde her konuya bakmam ama bakıyorum konuyu başlatan alper_satriani diyorumki kesin makara bişeydir :) her makaranın altından sen çıkıyorsun :) ankaraya gelcem yakın zamanda görüşelim senle :)

heehhehe eywallah, makaratronic bi insanım nedense,
bu resimleri bayağı bi araştırdım,güzel arşiv oldu.Ama beklenen ilgiyi göremedi resimler hayırlısı bakalım

abi süper olmuş yaa emeğe saygı kardaki le arabanın ustundeki motor favorim sanada helal olsun

Paylaşım için sağol abi. En son fotoğraf ayrı bir güzel bir tur atabilsek keşke olsada.. :)
Yandan yemiş kawasakide güzel.... Birde arabasını satan arkadaşın, arabasının modeli ney...??? civic mi accord mu ??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallahi tillahi :) resimler hoş gerisi boş :)

motorsiklet olmadan hayalimde bende çok bindiğimi sanmıştım,çocukken.teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar