HERO XPULSE 200 GİDON BARI VE RADYOLUK YAPIMI

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Tablet, telefon için kullanılabilir. Sonuç olarak güzel. Xpulse için güzel uygulamalar görüyorum. Geçenlerde park halinde bir tane gördüm. Üçlü çanta uygulaması yapmış. Büyük enduro gibi görünüyordu. Çok güzel bir uygulamaydı. Durup bakmaktan kendimi alamadım. Zaman içinde bu motora olan ilginin daha da artacağını düşünüyorum.

Çok hoş olmuş çok beğendim elinize sağlık. Bir gün enduro almaya karar verirsem kesinlikle bu videoya döner böyle bişey yapmaya çalışırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize sağlık gayet başarılı olmuş.

MCV

Tablet, telefon için kullanılabilir. Sonuç olarak güzel. Xpulse için güzel uygulamalar görüyorum. Geçenlerde park halinde bir tane gördüm. Üçlü çanta uygulaması yapmış. Büyük enduro gibi görünüyordu. Çok güzel bir uygulamaydı. Durup bakmaktan kendimi alamadım. Zaman içinde bu motora olan ilginin daha da artacağını düşünüyorum.

Teşekkürler, yan çanta benimde aklımda. Fakat yüksek egzoz biraz işi bozuyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

Çok hoş olmuş çok beğendim elinize sağlık. Bir gün enduro almaya karar verirsem kesinlikle bu videoya döner böyle bişey yapmaya çalışırım.

Teşekkürler, ihtiyaçları gidermek adına yapılan çalışmalar motor kullanmayı daha zevkli hale getiriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------

Elinize sağlık gayet başarılı olmuş.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar