Silindir kapağının üstündeki vidaları bi kontrol et , silindire kulağını yasla sesi iyice dinle belki sibaplari vuruyor olabilir veya dedigim gibi ufak bi vida gevsemesinde bile belli devirlerde ses cikartir ama silindirin icinden geldiğine emin ol
Karburatorlü bu motor dostum ne bekliyorsun enjeksiyonlu motor gibi sabit devirde olmaz biraz assa yukari oynar malum havalar soğuk motorda soğuk olunca calismaz motoru ısıtmadan basmayın motora jiklesini acin 1 2 dakika bekleyin motor ısınsın isindikdan sonda basarsnz gaza motoru ilk çalıştırdığınızda pistonlar yağlı kalmadığı icin motoru olduğu yerde çalıştırmak gerekiyor benim Kuba kb150 25 motorum vardı kar yağdı zaman el marşı ile calistiramadm jikleyi actigim halde ayak marşı vurdum 2 3 de aldı dedigim gibi motoru 1 2 dakika isitin direk motora atlayip dip gaz verirseniz motor boğulur ..
Önceki mesajlarmda dediğim gibi simdi hero tanıtımı iyice yaptı artık daha çok üstüne düşüyorlar şu 2 hafta önce yaptıkları fuar bence gayet işe yaradı ama yinede her önüne gelene servis vermemelerinde fayda var bi arkadasmda bajaj pulsar vardı bayiden sıfır aldı motoru 20 tl benzin parası istedi adam ayıptan baska bisey değil o yüzden iyi secmeleri lazım