Hero thriller 150 & Pulsar ns 150 & Apache rtr 150

Arkadaşlar Hero thriller 150 & Pulsar ns 150 & Apache rtr 150 motorlar arasında kaldım aslında 8 bin tl bütcem var ns 200 de alabilirim ama motoru kurye olarak da kullanma ihtimalim olduğu için 150 cc sınıfına yöneldim.Ve bir sorum daha hangi motorun daha kaliteli olduğu.Uzun km ler yapacağım için bi 50 bin km görmek istiyorum sizlerden tavsiye bekliyorum iyi günler iyi geceler :)

Son düzenleme:
Hintlilerin ıcınde bence acık ara Hero dıyorum,kı 5 yıl garantı bıle onemlı bır avantajdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbulda kuryeler ağarlıklı olarak honda cbf150 kullanıyor.diğer marka ve modeller azınlıkta benim gördüğüm kadarıyla

Hero'nun Hunk ve T-sports modellerine bakabilirsiniz kuryelik yapabileceğinizi soylemissiniz bunların sizin icin avantajı 5 yıl veya 50.000 km garanti vermesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 200ns kullanıyorum ama sen kurye işim de var diyorsun.o zaman mantıklı seçim hero 5 yıl garantisi olması zaten başlı başına bence işinin gereği sana çok gerekicek.karizma r al o zaman sıkmasın seni 223 cc

bakımını yaptığın surece hepsi 50 bini görür. Tvs de 6 bin devirden sonra titreşim var birde yakıtı uygun çevre yolundan okula git gel 2.10-2,20 leri görüyorum (80 km hızla dede sitili mod) parçası uygun olanıda var pahalı olanıda cbf den 3 - 5 daha pahalıdır belki.Tüm gün binmek için iyimi bence değil cbf kurye için daha uygun gibi (oturuşu dik on camı yukselt rahat git)

İlginiz için teşekkür ediyorum cbf düşünmüyorum çünkü çanakkalede servisi yok ve alt komşum bu konuda çok sıkıntı çekti ve oda sahibi olmasına ragmen yağ yakma sorununu dile getirdi. Kuryeyiz abi dede stili süremiyorsun bascan zorluycan ister istemez oluyor motor blogunun çatlayıp kırılıp yağ yakmasını istemiyorum cbf en iyi 150 liktir bence ama kuryeye uygun olduğunu düşünmüyorum. Belki hatalıyımdır varda hatam düzeltin. Şuan kuryelik yaptığım motorum mondialin 150 lik scooteri az önce işi bitirdim eve geldim yanık kokuyo motoru benzini fırlatıyo tükürerek ha bugün ha yarın bozulsa alternatif motor bulmam gerekicek o yüzden 150 sınıfına bakıyorum yoksa iş motorumla keyif motorum farklı olacak zaten.sanırım 200 ns alıp paket işine scooterle devam edeceğim.. tabi scooter rahmetlik olursa ya işi bırakırım yapılana kadar yada motora yazık ederim. 150 cc olsa acımam nasılsa tez zamanda değiltiririm. (2 yıl) :D iyi geceler çok sağolun bekliyorum önerilerinizi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar