hero puch marş sistemi

arakdaşlar hero puch 94 model 2 vitesli motorumu marşlı yapmak istiyorum.elimde mondial 151 den sökmemarş motoru ve konjektör var ne diyorsunuz.fakat bu marş motoru dişliyi geri çekmeli değil direk ateşlemeli geri çekme olayı yok dişliyi direk dönderiyor.nasıl yaparız sisteme eklenecek bişey varmı.bu arada akü 12 volt takacam :cat:

selam arkadaslar benimde 94 model 2 vitesli bi hero puch var motorum un gaz telini ve cikle telini değiştirdim motorumu çalıştırınca çok yüksek devirde çalışıyo gaz kolu cekmiyo motoru istop etmek için buji başlığını sökmem gerikiyo buna bi çözüm bulun saygılar

arakdaşlar hero puch 94 model 2 vitesli motorumu marşlı yapmak istiyorum.elimde mondial 151 den sökmemarş motoru ve konjektör var ne diyorsunuz.fakat bu marş motoru dişliyi geri çekmeli değil direk ateşlemeli geri çekme olayı yok dişliyi direk dönderiyor.nasıl yaparız sisteme eklenecek bişey varmı.bu arada akü 12 volt takacam :cat:

normalde motorda marş motoru için bi yuva yoksa, epeyce bloğu kesip biçmeden bi yol bulunmaz sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar