Hero muz hayırlı uğurlu olsun inşallah

1 1.5 saat önce aldım plaka da taktırdık. 8 km yol aldım. Herkese güvenli sürüşler
Cevaplarıyla bana yardımcı olan abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim.

https://ibb.co/TKMd5Pv
https://ibb.co/CKpR17g

Ayaklıkları açmak biraz sıkıntı olabiliyor demirden dolayı ama çok sorun değil. Arka ayaklık yine bi şekilde açılıyor da yan ayaklığı elle biraz ittirmek gerekiyor öncesinde

1 1.5 saat önce aldım plaka da taktırdık. 8 km yol aldım. Herkese güvenli sürüşler

Ayaklıkları açmak biraz sıkıntı olabiliyor demirden dolayı ama çok sorun değil. Arka ayaklık yine bi şekilde açılıyor da yan ayaklığı elle biraz ittirmek gerekiyor öncesinde

Vaaay....Yakışır...hayırlı uğurlu olsun...🧿

Nasıl biniyor musun? Ooo 8 km...

👏👏👏

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.

Vaaay....Yakışır...hayırlı uğurlu olsun...🧿

Nasıl biniyor musun? Ooo 8 km...

👏👏👏

Amin hocam çok teşekkürler. 8km yol yaptık, alıştım şimdiden :)
Bununla güzel bir tecrübe edineyim. Denge vs kolay ama trafikteki yerimi daha iyi öğrenmek için tecrübe edinmem gerek. Motorcu furyasına katıldığım için mutluyum, ilerde nasipse chopper veya naked diye düşünüyorum şimdilik

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
Çok sağolun hocam, hep beraber kazasız belasız süreriz inşallah

Amin hocam çok teşekkürler. 8km yol yaptık, alıştım şimdiden :)
Bununla güzel bir tecrübe edineyim. Denge vs kolay ama trafikteki yerimi daha iyi öğrenmek için tecrübe edinmem gerek. Motorcu furyasına katıldığım için mutluyum, ilerde nasipse chopper veya naked diye düşünüyorum şimdilik

Şu bir ay test olacak senin için. Bakalım sevecekmisin...Aman deyim kask ve eldiveni (ve olabildiğince tüm güvenlik) ihmal etme...Artık sana da diyebiliriz;

Tekerine taş değmesin...

Koruma demirine 1500tl verdim sizce normal mi fiyat?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

Şu bir ay test olacak senin için. Bakalım sevecekmisin...Aman deyim kask ve eldiveni (ve olabildiğince tüm güvenlik) ihmal etme...Artık sana da diyebiliriz;

Tekerine taş değmesin...

Yarın inşallah ekipman alıcam şimdilik kask eldiven ve mont, zamanla tamamlarım

1500tl koruma demirine verdim çok mu sizce?
Sağolun:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

Hayırlı ve uğurlu ola, Kazasız belasız.
Amin hocam sağolun

Koruma demirine 1500tl verdim sizce normal mi fiyat?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

Yarın inşallah ekipman alıcam şimdilik kask eldiven ve mont, zamanla tamamlarım

1500tl koruma demirine verdim çok mu sizce?
Sağolun:)

Bu devirde artık normal.X pulse orta sehpaya ben 750 vermistim... Tenerenin orta sehpası 6000 di..😁

Bu devirde artık normal.X pulse orta sehpaya ben 750 vermistim... Tenerenin orta sehpası 6000 di..😁

Parayı öderken biraz pahalı gibi geldi de dedim kitlediler mi acaba :D
Neyse sigorta uyguna geldi. Aradığım yer bana en az 2500 2600 olur diyordu
Eniştem tanıyormuş aynı yerden 1902 tl ye yaptık

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Hadi hayırlısı. Kazasız belasız kullan...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Tenerenin orta sehpası 6000 di..

Şaka gibi. Hiçbir teknolojik özelliği olmayan demir parçası 6.000 lira !
Şimdi baktım. 7.000 lira olmuş.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler . İlk defa motosiklet kullanıyorsanız mutlaka eğitim alın veya bilen bir yakınınızla çalışın özellikle ön fren ABSsiz motosikletlerde ön freni iyi oturtmak gerekiyor , bisikletten kalma alışkanlık oluyor ani sıkmadan limon sıkma yöntemi dedikleri yöntemi oturtmaya çalışın.

Keyifli sürüşler

Motosikleti
Dominar 250
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, sağduyulu düşünmüş olman inan beni çok mutlu etti. Mutlulukla başlasın, mutluluk içinde sürsün motor maceran, tekerine taş değmesin. :)

Arabaları köpek gibi düşün, bir anda saldırabilir gibi, önüne kırabilirler, savunma sürüşü becerileri geliştir. Youtube'da zibilyon tane video var.

F54

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
şu forumda bir İLK i YAŞIYORUM len adam gitti tavsiyeler üzerine motosiklet aldı gözlerim yeeşerdi
koruma demiri için 1500 tl çok sayılmaz inşallah hiç gerek kalmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Şaka gibi. Hiçbir teknolojik özelliği olmayan demir parçası 6.000 lira !
Şimdi baktım. 7.000 lira olmuş.

Abi orjinal çanta ve çanta demiri 17000 di, 20 olmuştur...Adamlar ya işi ya da bizim keriz olduğumuzu iyi biliyor...

Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim. :cat:

Amin hocam teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Çok sağolun hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler . İlk defa motosiklet kullanıyorsanız mutlaka eğitim alın veya bilen bir yakınınızla çalışın özellikle ön fren ABSsiz motosikletlerde ön freni iyi oturtmak gerekiyor , bisikletten kalma alışkanlık oluyor ani sıkmadan limon sıkma yöntemi dedikleri yöntemi oturtmaya çalışın.

Keyifli sürüşler

Teşekkür ederim hocam. İlk kez motorum oldu, şimdiye kadar toplasanız 20 30 dk scooter, 3 saat vitesli kullanmışımdır.
Motor çok hoşuma gitti. İnşallah hep keyif alıp güvenli sürüşler yaşarız hepimiz
Şimdilik youtube yardımıyla kendi kendime boş alanlarda ve trafikte tecrübe edinerek kendimi geliştirmeyi düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, sağduyulu düşünmüş olman inan beni çok mutlu etti. Mutlulukla başlasın, mutluluk içinde sürsün motor maceran, tekerine taş değmesin. :)

Arabaları köpek gibi düşün, bir anda saldırabilir gibi, önüne kırabilirler, savunma sürüşü becerileri geliştir. Youtube'da zibilyon tane video var.

Çok teşekkürler hocam. Valla çok mutlu oldum bugün. Allah herkesi mutlu etsin. 31 yaşında ilk aracım, ilk motorum. Çok güzel his.
Kendimi geliştirip ilerde yanına chopper veya naked eklerim inşallah.
Sizin de tekerinize taş değmesin, iyi dilekleriniz için sağolun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkürler sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
şu forumda bir İLK i YAŞIYORUM len adam gitti tavsiyeler üzerine motosiklet aldı gözlerim yeeşerdi
koruma demiri için 1500 tl çok sayılmaz inşallah hiç gerek kalmaz

Eyvallah hocam, şuan iyi hissediyorum bi an acaba çok mu aldı dedim de.
Barkın Abi AEA nın videosunu izlemesem ve bu siteye gelmesem ns200 alırdım büyük ihtimal
Bu forum ve AEA nın dedikleri beni skutere yönlendirdi
:)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun. Rengi de güzelmiş.
Ekipmanı ihmal etmeyin. Trafikte de dikkatli olun, diğer motorcular ve yayalar da dahil herkes beni öldürmeye çalışan psikopatlarmış gibi kabul edip ona göre sürerseniz rahat edersiniz ama biraz alıştım artık rahat sürüyorum deyip de eskisi kadar panik ve dikkat olmayınca kaza geliyor.
Avrikanın savanlarında sürüsünden ayrı düşmüş antilop yavrusu gibi sürün, her an bri çalının ardından aslan, leopar, çita, çakal çıkabilir veya yanından geçtiğiniz sudan bir timsah kapabilir, hiç biri olmasa aralarında şakalaşan filler ezebilir, dikkati bir an olsun bırakmayın.

Hayırlı olsun. Rengi de güzelmiş.
Ekipmanı ihmal etmeyin. Trafikte de dikkatli olun, diğer motorcular ve yayalar da dahil herkes beni öldürmeye çalışan psikopatlarmış gibi kabul edip ona göre sürerseniz rahat edersiniz ama biraz alıştım artık rahat sürüyorum deyip de eskisi kadar panik ve dikkat olmayınca kaza geliyor.
Avrikanın savanlarında sürüsünden ayrı düşmüş antilop yavrusu gibi sürün, her an bri çalının ardından aslan, leopar, çita, çakal çıkabilir veya yanından geçtiğiniz sudan bir timsah kapabilir, hiç biri olmasa aralarında şakalaşan filler ezebilir, dikkati bir an olsun bırakmayın.

Çok teşekkürler hocam. Ekipman da alıcam yavaş yavaş, kask mont ve eldiven önceliğim. Bot ve pantolonu sonra alırız inşallah.
Özellikle aynadaki kör nokta dikkatimi çekti, yanındaki aracı göremiyosun aynadan o yüzden başımı hızlıca döndürüp bakıyorum, alışırım buna zamanla.
Çok sağolun dikkat içeren uyarılarınız için. Dikkatli olacam hepimiz dikkatli olalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar