HERO HX250R Bilgi Paylaşım

Hx250r hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi?. Yeni bir ss'ciyim ve aklımdaki motorlardan birtanesi.

Nerede açıklandı fiyatı ? Çok fazla umutlanmayın, tüm Hint motorlarında olmadığı gibi bunda da adam gibi balansör yoktur. Artık bunlardan umudumu kesmeye başladım ben...

O fiyata o motoru 10binden satsınlar gelsinler bi de beni satsınlar :mrgreen: Yani ya değerlerde bi sıkıntı var yada fiyatı yanlış öğrendiniz. Şu an değerler itibariyle 250cc sınıfında r25 ile liderliğe oynayabilecek tek motor, 5bg kaybı var ama torku daha iyi.

pRL4An.jpg

Heronun kendi sitesi var, arıyıp sorsanız konu açmak yerine..

sende başka işler yapabilirsin cevap yazmak yerine. Satıcıya senin motor nasıl diyemi sorayım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

O fiyata o motoru 10binden satsınlar gelsinler bi de beni satsınlar :mrgreen: Yani ya değerlerde bi sıkıntı var yada fiyatı yanlış öğrendiniz. Şu an değerler itibariyle 250cc sınıfında r25 ile liderliğe oynayabilecek tek motor, 5bg kaybı var ama torku daha iyi.

http://i.hizliresim.com/pRL4An.jpg

japon değil usta bu yanlış düşünüyosun, hint malı japonla kıyaslanamaz bile, herşeyi beklerim ben :D

Cevabı beğenmiyorsan konu açmamalısın dostum, Türkiyede olmayan bir motoru nasıl diye sormak sana mantıklı mı geliyor? Fuarda bile yoktu bu motosiklet. Satıcıya gelip gelmediğini test motoru olup olmadıgını sormayı dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar