Selam arkadaşlar. Mantıklı tercih Hunk'ı eşimin kardeşine de aldırdım.
Daha önce Ybr 125 i vardı. Kendisi de birkaç sefer benim motoru kullandı. Performans, sorunsuzluk, 5 yıl garanti ve yakıt tüketimi bakımından ybr den 1-2 gömlek üstün gördüğü Hunk'ı fuarda satın aldık. Bu forumda 6.000 tl ye Karizma alındığını okudum. Hero standına gidip 5.500 tl ye Hunk alma niyetimiz vardı. Stand görevlisi, hadi sana bir kıyak yapayım 5.500 tl ye sana Karizma vereyim dedi.
Ara ölçüde bir tekerleği olduğundan ilk tereddütü orada yaşadık. Hunk dan fazla yakacağını düşündük. Bir de görevliye bu son parti Karizma mı dedim. Yok abi ZMR ler gelecek dedi. ZMR değil, Karizma R gelecek mi dedim, yok dedi. Yani son parti bir ürün almış olacaktık. Sonra vazgeçtik Hun'a yöneldik. Adamlar nuh dedi peygamber demedi ve 5.900 liraya Hunk verdiler. Korumalar, çanta derken 6.200 liraya Hunk için sözleşme imzaladık.
Bu arada söylemeden geçmeyeyim. Hero, en büyük rakibi olan Bajaj'dan oldukça geride. Bajaj, euro4 modellerini sergileyip, yeni modellerini agresif birşekilde sergilemiş. Gardını çok iyi almış ve 2017 de euro4 için dersini oldukça iyi çalışmış. Başarılı olacaktır. Çalışan, gayret eden, piyasayı takip eden adamın başarı zaten hakkıdır!
Hero, dünya başıma, minare kıçıma bomboş stant 2017 de tek yeni model yok! Glamour getirecem euro4 diyor, fuarda Glamour yok. Getirsene olum ürününü fuarına! Tek amacı elde kalan Karizmayı eritmek. 2017 de yeni model yok. Yeni modeller 2017 de gelecek dense de, 2017 nin Hero için boş geçeceği ve bu boşluktan sebep, piyasanın kendisine ceza keseceği kesin. Sonra kimse, vay efendim şu oldu, vay efendim devlet bize baksın demesin. Sen 2017 planlarına yan gelip yatmayı en üst sıraya koyarsan, piyasa seni siler. Kimse kusura bakmasın. Elimizde olan motorlar, unutulmasın diye, 2018 de Hero ciddi atılım yapmalı. Rakipler uyumuyor, boş durmuyor.