Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6.600 fiyatı ile takip ettiğim ve alabileceğim motosikletler arasında.. 6000 tl cbf e vermektense bunu alırım diye listeme ekledim.. kullandığım motosiklet 125 cc salcano..2 yıldır sorunsuz biniyorum..
Fakat biraz daha hızlı ve kalıplı bir motosiklet arayışındayım..Hız dediysem zorlanmadan 100 km hızla gitsin bana yeter.. sollayacağım zaman 120 km hıza çıksın.. fazlası beni aşar..
Seçenekler;
1-Hero karizma 6.600
2-Benelli tnt25 9.700
3-Mondial rx3i 11.400
4-Daelim daystar 250 (2.el)
5-olmadı 2. el Honda crf250L
Hintliler cok titredigini ve gucune gore agir oldugunu soylemisler.
Ama goruntusunu ben begendim. Sari renk guzel gozukmuyor bence ama baska renkleri googleda var.
2014 fuarında daha güzel modeller tanıtmışlardı,bi türlü adam gibi giremediler piyasaya.Çeşit olsun,rekabet olsun yeterki.Her motorun alıcısı vardır.Sen paradan haber ver.
Su motoru paylaşmayın gördükçe midem kalkıyor. Hero ben senin bu çizimi yapan muhendisinin ta ... Ulan hadi mühendisiniz mal onu anladk da hiç mi bu ne mk böyle motosikletmi olur diyen yok aranızda. Ya sizin gözünüzü şey edim ben başkada bişey ddemiyorum..