Herkse merhaba tavsilere açığım

Merhaba arkadaşlar. 35 yaşında fizik öğretmeniyim. Antalya/Serikte yaşıyorum. Nasipse bende motorsiklet tayfasına katılıcağım. Gençliğimden beri hayalim motorsiklet kullanmaktı fakat ehliyetim olmadığı için niyetlenemedim.

Yakın zamanda ehliyete yazıldım A alıp bir daha uğraşmak istemiyorum. Başlangıç olarak crusier bakıyorun. 190cm boyum 120kg(biraz fazla da olabilir 😅) kilom var. 250cc ile başlama planım var.

Siz tecrübeli arkadaşlardan her türlü tavsiyeyi alabilirim. Herkese hayırlı sürüşler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Güzel bir ekipman, ardından kapalı alan hakimiyet eğitimi ve bol bol antrenman..

Bu arada o nasıl kütle be arkadaş, neyle beslendin? Sen yine de kilo vermeye bak, ileride başına iş açar o kilolar.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldiniz.

başlangıç olarak 10bin km civarı naked sürsen daha iyi.daha sonra curiser gecsen daha makbul.
ben pilder 250yi begeniyorum.kullandım gidişi durusu sesi güzel

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boyunuza göre başlangıç olabilecek cruiser piyasada yok, herhangi bir vitesli motorlar başlayın, commuter olur naked olur hele bir başlayın biraz tecrübe kazanınca gönlünüze göre bir motora geçersiniz.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Ehliyet aldıktan sonra ileri sürüş eğitimi alın. Bursa da olsanız ben verirdim size. Antalya de Mehmet çetin hoca var. İnstagramda aratın çıkar. Full ekipman ve eğitim olmadan çok riskli. Kafanıza takılan bir şey olursa buradan ya da özelden sorabilirsiniz.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Merhabalar. Başlangıç için ideal bir yaş. Cruiser tarzını beğeniyorsanız; Royal enfield 350 Meteor / Bullet / Classic düşünebilirsiniz. Henüz çok yeni olmakla birlikte classic ten memnun kaldım ben. Gücü 250 cc'lerin çoğundan den az ama tork yüksek ve azami değerini 4000 devirde veriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar