Herkeze sLm

sLm abiLerim ablalarım karde$lerm aranizda yeniyim adm emre :) ama 1 2 aydr motor sevdası oldu bnde ya$ımdan d0layi ehLied aLami0rm ama seneye ehLiyetimi aLcam arkdasnda cbr125 alcam $mdi öle trafik falan aLi$mak icin hızlamadn qezi0rm ara sokaklarda falan scooterle ama cbr125 c0k h0$uma qiddi qörünü$ü faLan ama ar$tirmalarima qöre kötü diyen var iyi diyen var yinede cözemedim nasL bi m0t0r 0lduqnu anLami0rm ama kuLLanann arkda$lrima sorucam yinede sizede s0rmak istedim bana yardimdi 0lrsnz c0k mtLu 0lrm

:) peki ben her türlü yazabiliyorum tamam :) 11 senelik klavye kullanıyorum alışkanlık oldu artık ama burda değiştircem

Bana bu arkadaşın yazdığı yazıyı tercüme edicek birini arıyorum.Turing çevirmedi acaba hangi dil bu?Kuş mu?

:):) yok Türche 0 ama burda türkce kullancam tercüme ederek tekrar yazabilirim istiyosanız :)

dostum sen yeterki okuyacağımız şekilde yaz biz sana her türlü yardımı yaparız.ama derdini anlamadan bu şekilde zor olur.:wiinkk:

ahan da ayvayı yedin en az 7 üye sana SLM yazdığın için saldıracaktır hiç kuşkusuz al gardını :)

bu arada Ho$ĞeLdiN :p

sLm abiLerim ablalarım karde$lerm aranizda yeniyim adm emre :) ama 1 2 aydr motor sevdası oldu bnde ya$ımdan d0layi ehLied aLami0rm ama seneye ehLiyetimi aLcam arkdasnda cbr125 alcam $mdi öle trafik falan aLi$mak icin hızlamadn qezi0rm ara sokaklarda falan scooterle ama cbr125 c0k h0$uma qiddi qörünü$ü faLan ama ar$tirmalarima qöre kötü diyen var iyi diyen var yinede cözemedim nasL bi m0t0r 0lduqnu anLami0rm ama kuLLanann arkda$lrima sorucam yinede sizede s0rmak istedim bana yardimdi 0lrsnz c0k mtLu 0lrm

Selam abilerim ablalarım kardeşlerim araniza yeni geldim adım emre 1 2 aydır motor sevdası oldu bende yaşımdan dolayı ehliyet alamıyorum seneye ehliyetimi alcam arkasındanda cbr 125 almayı düşünüyorum şimdilik kendimi geliştirmek icin falan scoturla dolaşiyorum ara sokaklarda falan yeni yeni trafige cıkmaya başladım ama cbr125 görünüşü falan cok hoşuma giddi araştırmalrıma göre iyi deyende var kötü diyende var anlamadım kullanan arkdaşlarıma soruucam ama sizdende bilgi almakta fayda var yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim :) ======tercüme :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

[/COLOR]
ahan da ayvayı yedin en az 7 üye sana SLM yazdığın için saldıracaktır hiç kuşkusuz al gardını :)

bu arada Ho$ĞeLdiN :p

hazırım gardımı aldım :)
hoşbulduk teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar