Herkeze slm.....

slm arkadaslar ben guven yeni kayit oldum google dolasiordum bi gireyim dedim hasta bir motor sevdalisiyim ama hic motorum olmadi bir tane almak istiorum fakat scooter dan baska motora binmdim racing tarzi bir sey istiorum sizelere sorum ne yapmaliyim daha ehliyetimi almadim arkadaslarim kurslara git suremezsin \o motorlari diolar ne yapmalyim cevaplarinizi bekliorum kendinize iyi bakin.....

BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİPİM KARDEŞLERİM BİZLERE YARDIM EDİN :cat: :flower:

Lyyndo, öncelikle hoş geldin. burası gerçekten çok seviyeli ve kaliteli bir site.istediğin bütün bilgilere forumlardan ulaşa bilirsin. bence ehliyet çok önemli. bilinçli bir kişinin mutlaka ehliyeti olması gerekli. ayrıca motor sürmeyi kimse anasının karnında öğrenmiyor.ama deneyim ve tecrübe çok önemlidir. bununda en güzel yollarından biri kurstur. ( amma yazdım ha :queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldiniz arkadaşlar.sanırım scooterdan başka motor kullanmamışsın sana tavsiyem önce daha basit bir makine kullan bi onla 5,000, 10,000 km yap sonra zaten ne sürmek istediğini anlarsın ama race direk geçiş yapmanı tavsiye etmem.

Arkadaşlar hoşgeldiniz. Race makinaları kullanmak deneyim, tecrübe işidir. Gerekli olan eğitimleri alırsanız tabiki bu motorlara binebilirsiniz. Sitemizin amaçlarından biride güvenli sürücülerin çoğalmasıdır. Sizlerde tecrübe kazanıp bu motorlara bindiğinizde bizlerde güvende olacağız. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin :rendeer:

Ufaktan ufaktan gençler,

Biraz tecrübelenin, önce EHLİYET, kask, korumalı giysiler, büyük olmayan CC'li motorlar, uzun km.ler, ... sonra sizin istekleriniz.

Anneniz, babanız, sevenleriniz, ... olmalı. Özellikle bizler üzerinde hak ve emekleri olanları DÜŞÜNMELİYİZ.

hoşgeldiniz. arkadasların soyledigi gibi tecrube cok onemli. once tecrube. ben de kucuk motor kullanmak istemiyorum ama ust basamaklara cıkmak icin once ilk basamakları aşmak gerekiyor. ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldiniz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar