herkeze slm

cihat cicimen geçen yaz gilera runner la motor kullanmaya başladım fazla dayanamadım :) şimdi sıfır 600f aldım oldukça güzel bir motor anlıyacağınız motor konusunda oldukça yeniyim. 23 yaşındayım öğrenciyim ve tenis hocalığı yapıyorum şimdilik bukadar :)
...herkeze slm...

Erken geçmişsin sport'a :pale: Hoş geldin aramıza, kasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin.Yeni motorunu güle güle kullan...

kamikaze aramıza hoşgeldin allah kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin :bestmt:

Hoş geldin, genç kardeşim.
Umarım takma adın, sürüş şeklini betimlemiyordur. :mrgreen:

Dostlukla.
Levent

hoşgeldin cihatım...

cihat sporcu ve yetenekli biri olduğundan,benim de tahmin ettiğimden çok cabuk ve güzel adepte oldu motoruna...gs 500 tarzı bi başlangıç için ben gene her arkadaşımda olduğu gibi çok ısrar ettim ama sağolsun pek dinlemedi beni :jocolor:

kazasız belasız ,beraber bol gezilere dostum :bounce:

ctk

kamikaze, Hoşgeldin ... Senin runneri alamadim diye üzülmüştüm ama kısmet değilmiş :)

kamikaze hoşgeldin aramıza..bende 600f mi bekliyorum.sanırım bir haftaya kadar burda.sen hangi renk aldın? ve resim varsa atarmısın...buarada bir 600f çileri toplasak iyi bir grup oluruz gibi geliyor...yakınsan da beklerim...çay içmeye?
tekrar hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüş nasip etsin...

cihat hoşgeldin,motorun güzel hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.Kaskıda unutmayalım :cat:

:) Hoş geldin kamikaze.Motorun hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

hoşgeldin aranıza umarim nickin sürüşünle özdeşleşmezde :bounce: uzun zaman buralarda olursun

:p

kamikaze ne demektir.. japonca anlamini bilen var mi?..

ya da bilmek isteyen var mi?..

sevgiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar