Herkeze selamlar

arkadaşlar bu siteyi + forumu yeni gördüm ve kayıt oldum daha motor almadım ama kübanın KB150-9 almayı düşünüyorum ama ne yazıkki forumda hiç bahsedilmiyor bile bu motor hakkında bir bilgisi tecrübesi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermi.

Motosikleti
Honda sh125
aramiza hos geldin cin maliysa alma ikinci el ybr125 yada cbf150 alman tavsiye olunur

Hosgeldinnn dusundugun motor modeli hakkinda motorsiklet modelleri bolumunden Kubayi bulup motorun modelini secersen istedigin bilgiyi edinirsin . :rendeer:

Hosgeldinnn dusundugun motor modeli hakkinda motorsiklet modelleri bolumunden Kubayi bulup motorun modelini secersen istedigin bilgiyi edinirsin . :rendeer:

kardeş kubayı seçtimde istediğim model orda yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

aramiza hos geldin cin maliysa alma ikinci el ybr125 yada cbf150 alman tavsiye olunur

Hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle... Kuba japon malıdır..

hoşbulduk arkadaşlar saolun

arkadaşlar motor bu lütfen bilen kullanan birinin görüşlerini duymak isterim

KB150-9_ph.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuba japon malimi kaynak varmi ?)

Moderatör
Sen zeki bir arkadasa benziyorsun, Yalova'dasin da galiba. Bos zamaninda haber ver, oturup konusalim, sanada guzel bir motor bulalim.

Sen zeki bir arkadasa benziyorsun, Yalova'dasin da galiba. Bos zamaninda haber ver, oturup konusalim, sanada guzel bir motor bulalim.

kardeş evet Yalova'da yaşıyorum yardım edersen motor konusunda sevinirim bütceme uygun ve güzel bir motor olarak onu buldum ben

Super Moderator
aramıza hoşgeldin :rendeer:
umarım kısa zamanda istediğin motora kavuşursun şimdiden hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim hepinize İnşallah aradığımı bulurum bugün gittim kubamotor bayisine KB150-9lar 2700 olmuş ocaktan ihtibarende yamaha ile gliba ortak çalışıp ybr125 in üretim tesisinde aynı parçalar kullanılarak 125lk aynı motorun kubası üretilicekmiş 3000TL yede satışa sunulucakmış sizinde haberiniz olsun istedm arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar