herkeze selamlar

selam
ben sinoptan motorcu arkadaşların gazzına gelen,,,,bu ara nereleri soysam da ,nerelerden borç alıp(geri vermemek üzere)ta motor alsam diye kafa patlatan bir kişiyim.....ayni özellikteki sevgili arkadaşlara kolay gelsin diyorum...

neyse şimdilik bulduğum motorun arkasında görüntü kaydı yapıyorum ...napalım idare ediyoruz......bu arada beni başta gazlayan eskiden sevdiğim ama şimdi kıskandığım sevgili sinoplu TANRININ KIRBACI57 ve BATHU_İİ 'nin de isimleri geçmezsem beni bi daha bi yere götürmezler.......öledir bu modeller neyse.......
herkese tekrar selam....bu yazıyı okumak içn zaman harcayan herkese teşekkürler
Not:acil para lazım ..saygılar....cross alıcam da ..öderim şubat 29 da ....valla:queen: :queen: :queen: :rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: En kısa zamanda gönlüne göre motoruna kavuşmanı dilerim.

aramıza hoş geldin istediğin motoru en kısa sürede alman dileği ile..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldinnnn...........

Hocam şanslı numaralar 3,7,14,gerisini sen doldur.:cherry: (sayısal)
Hoşgeldin.Bizlerde zamanında ciğerci kedisi gibygik ama zamanla herşey oluyo.Sabır!

hoşgeldin..git köprüden atla en iyisi napcan borç parayla motoru:p

Sevgili dostum özkan aramıza hoşgeldin çektiğin fotoğraflar bir harika seni bundan sonrakı gezilerimizde görüntü yönetmenimiz ilan ediyorum :cherry: olsun hayat motorsuz da devam ediyor......bizler senin yanındayız paramız yok ama motorumuz var sana yardım edeceğiz sıkma canını sitede aramızda para toplarız artık sana motor almak için dermişim...senide gerermişim neyse seni aramızda motorunla görmek dileğiyle akşam görüşürüz:rendeer: :queen: :queen: :cat:

puhahahah :) özkan beni şaşırttın. hoşgeldin aramıza. arkadaşı geçen pazar ki gezimizde yanımıza almıştık artçı olarak mütiş gaza geldi tabi motorla rüzgarın tadını alınca arkadaş hem ehliyete yazıldı hemde motor almak için araştırmalara başladı kolay gelsin dostum

Vallah bende de yok abim yaaa, olsa dükkan senin:p
aramıza hoşgeldin, borç bulabilirsen kimden aldığını söyle de ben de DYLAN ıma kavuşayım :queen:

camiaya hoşgeldin. düşüp bir yerlerini kıracağın, üşütüp hasta olacağın, ve hep durmadan daha büyük motor hayali kurup asla kendi motorunla yetinemeyeceğin, motoru ekonomi yapmak için alıp ondan sonra devamlı masraf yapacağım bir hayata hoşgeldin.:rendeer:

hoşgeldin aramıza istediğin motora kavuşman dileğile sinopa selamlar:)

YeK

Valla para bulamıyom diyip te 1-2yıl içinde motor alan çok gördüm.
Örnek ben:mrgreen:
Acayip bi tutku yaw...
Kimseyi bindirme bide alınca...:queen:

aramıza Hoşşgeldin kardeşim :) yoksa bathu yla bi arkadaşlığın mı war :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar