Herkeze Selamlar Arkadaşlar

Merhabalar ben burhan sitenize istanbuldan iştirak ediyorum sitenizi içerik olarak çok beyendim gerçekten konularınız ve bilgi paylaşımı açısından biz yeni iki tekerlek le tanışmış arkadaşların sizlerden öğreneceği deneyimlerle daha da iyi olucağımız kanısındayım ve sıkı dostluklar olması dileğimle umarım etkinliklerde de tanışma ve görüşme fırsatı buluruz.Herkeze kazasız günler dilerim...Saygılar..:rendeer:

Hoşgeldin burhan :)
Avrupa yakası geldi aklıma şimdi bak :)
Umarım kalıcı ve katılımcı olursun..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burhan kardeş aramıza hoşgeldin sizi buluşmalardada görmek isteriz.

Burhan hoş geldin. Gerçekten kendine iyi bir site seçtin. (Kimse duymasın kötü olsa ben gelmezdim) Eminim ki düşündüklerinden fazlasını bulacaksın. Dikkat ! Bu site yüzünden ofisimdeki işlerim aksamaya başladı. Çünkü insanda bağimlilik yapan virüs var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin saygılar , sevgiler ve tatlı yollar seninle olsun. Kazasız sürüşler dileğiyle kal sağlıcakla

Sevgili dostların yazılanlar beni çok mutlu etti gerçekten burada bukadar sıcak bir arkadaşlık ve paylaşım olacağının farkındaydım zaten beni aranıza aldığınızdan ötürüde tekrar teşekkürler ve saygılarrr....Yanlız üzüntüm sadece mevsimin kış olması çünkü bu aylarda aktivite fazla olmaması beni rahatsız ediyor ben havada minicik bir güneş görünce motora binmeye çalışıyorum kışında.Bu benim ilk motorum dah önce kullanmışlığım yoktu hatta binmişliğim bile hee benim bu durumumu deli cesareti olarak adlandırıyor arkadaşlarım.neyse uzattım biraz artık bende mümkün oldukca sizlerleyim harkeze selamlarrrr....saygılar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar