ERYİLMAZ Katılım 2 Nis 2006 Mesajlar 815 2 Nis 2006 Konu Yazar #1 motorsiklet net e öncelikle teşekkür ederim.henüz bir morsiklet sahibi değilim ama yakınzamanda alacağım araştırma yapıyorum.
motorsiklet net e öncelikle teşekkür ederim.henüz bir morsiklet sahibi değilim ama yakınzamanda alacağım araştırma yapıyorum.
womanrider Katılım 27 Kas 2005 Mesajlar 306 2 Nis 2006 #2 hadi ilk defa ilk hoşgeldin benden olsun iyiki geldiiinnnn
PHAETONW12 Katılım 8 Ocak 2005 Mesajlar 1,029 2 Nis 2006 #5 hoşgeldin,acaba nerden geldin?yani neredesin dostum?biraz daha açıklama yapsan daha iyi olurdu,yapsanda yapmasanda hoşgeldin:mrgreen:
hoşgeldin,acaba nerden geldin?yani neredesin dostum?biraz daha açıklama yapsan daha iyi olurdu,yapsanda yapmasanda hoşgeldin:mrgreen:
ERYİLMAZ Katılım 2 Nis 2006 Mesajlar 815 2 Nis 2006 Konu Yazar #6 sağolun hoşbulduk istanbul ümraniye (anadolu yakası)
gcc_ondr Katılım 24 Ocak 2006 Mesajlar 342 2 Nis 2006 #8 hoşgeldin eryılmaz kardeşim, ümraniye yenişehirden selam olsun sana...
kılıçbalığı Katılım 4 Ocak 2006 Mesajlar 520 2 Nis 2006 #9 selam tam seni sorguya alacaktık ama yazmışsın nerden olduğunu falan hoşgeldin
EgeKnn Katılım 21 Eyl 2005 Mesajlar 2,603 3 Nis 2006 #12 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce: Forum Kurallarını okumak için tıklayınız Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın :bestmt: :rendeer:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 6 Nis 2006 #15 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
ERYİLMAZ Katılım 2 Nis 2006 Mesajlar 815 8 Nis 2006 Konu Yazar #17 tüm arkadaşlara teşekkür ederim ilgilerinden dolayı. kazasız belasız sürüşler dilerim
ylmzzz Katılım 30 Ara 2005 Mesajlar 4,358 9 Nis 2006 #19 hoşgeldin arkadaşım. :rendeer: ben de yılmaz yani ylmzzz :bounce: