Herkeze selam yeniyim napmam lazım

Arkadaslar oncelikle herkeze merhaba. Ben 2 Senedir motorlara asık olmaya basladım. :) Araba tutkum hic yok ama motorlara bitiyorum. Oyle asırı hız yapma istegim bile yok ama scooter,touring filan hic sevmiyorum. Ben sport tipteki motorlari seviyorum. Simdi daha once scooter bile kullanmadım. İlk defa kullanıcam ama biran once ogrenip bitane motor almak istiyorum. 20 senedir motor kullanan bitane arkadasım var ve bana dedigi 600 motorla bile sana ogretirim 6-7 derste binecek kıvama gelirsin ve daha sonrasıda tecrube ve pratige kalmıs dedi. Sizce boyle birsey mumkunmu.

2. si bana ilk etapta soyle sport tarzda gorunusu guzel bir motor onerirmisiniz ama sport gorunumlu olmasını isterim tercihen. Fiyat ta belirtebilirseniz sevinirim.

3. ders alabilecegim birisi yada bi kurs varmı bildiginiz sport kullanmasını ogretecek.

simdiden tesekkur ediyorum .

Saygılar sevgiler

yeni başlayanlar için başlıklar var .oralarda aradığın bütün cevapları aşağı yukarı bulursun.
o yirmi senelik motorcu olan arkadaşının motoru ne???

valla body salanunda tanıstım bayadır gormuyorum en son suzikinin bi modeli vardı. hayabusa galiba japonca harfler varya yanında ondan vardı. ama baya dengesiz biriydi :)

Doğrudur.
Hayabusa , sahipleri pek akıllı olmaz...:mrgreen:

Çünkü o motora binmek cesaret , güven ister..:cat:

bu konu hakkında gecen bı arkadasta başlık açtı ve alabılecegın cvplar fazlasıyla war.

ya baslik gordum bisurude ne bilim dedigim gibi sport tarzında degil tavsiye edilen motorlar chopper galiba tam bilmiyorumda hep onlardan var. Bide ilk ogrenmeye baslayanlar icin 600 luk bile kullanarak ogrenmeye baslayabilir demisler bi bolumde ama vitesli degil otomatik sansımanlı demisler oyle bi olay varmı motorlarda.? merak ettimde varsa hangi modellerde var kullanımı rahatmı?

ya cok ıyı hatırlıorum o arkadasta 600f almayı dusunuodu bul onu :)
yazmıyım sımdı bı suru sey

excomzkko' Alıntı:
valla body salanunda tanıstım bayadır gormuyorum en son suzikinin bi modeli vardı. hayabusa galiba japonca harfler varya yanında ondan vardı. ama baya dengesiz biriydi :)

İsmi Kadir mi?
İyi bir sürücü oooo Hayabusa sı var evet ....:wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaslar sizce kullanmayı ogrenmek icin 250 cc likler olmaz mı hep 125cc likleri oneriyorlar ben bi bakındım 125cc lik sunlar var

- Aprilia RS125
- Cagiva Mito 125
- Gilera SP01 / 02
- Honda CBR125
- Honda NSR 125
- Sachs XTC125
- Yamaha TZR125
- Suzuki RG125

bunalrın haricinde 250cc lik alsam ogrenemezmiyim bide 250cc liklerin fiyatları nasıl 2.el

tesekkurler gelmeye calısıcagım, ozel ders verecek birileri varmıdır acaba 2 arkadas almak istiyoruz. varsa ne kadar olur acaba iyice ogrenene kadar 250 lik filan bi motor kullanana kadar ogrenmek sitiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle forma hoş geldin
banda soracak olursan 125cc lik vitesli bir motorla başla derim egerki beğendiğin bir motor varsa al mesela ben hiç vitesli motor sürmesini bilmeden cbr125 aldım ama bir günde alıştım ve direk trafiğe cıktım eğerki önceden araba sürmüşlüğün var ise 125 lik bir motorda zorlanacagını zannetmiyorum

Ben önce ehliyetimi ve 125cc"lik sccoterımı almıştım şimdiyse 250cc r.raptor aldım.Ama su anki aklım olsa direkt olarak vitesliyle başlardım insan biraz yadırgıyo.600cc biraz ağır gelebilir diyorum başlangıç olarak.250cc iyidir

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
madem aşırı hız istemiyorsun ozaman sana aprilia rs 125 al diyorum.
hem mükemmel görüntüsü var hemde gayet atak bir motor. 180 kmh gibi gayet tatminkar süratleri görebiliyor. ayrıca 600 lük makinalar gibi çokta pahalı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar