herkeze merhabalar

dün uzun zaman dan sonra eşimle bir motor aldık .bu sabah google de aksesuar ararken sitenizi gördüm. ve üye oldum. bilgi alışverıişi ve tavsiyeler için sanırım bana yararı olacak..
herkeze merhabalar .:)

Son düzenleme:
Arkadaşım Aramıza Hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını Buradan Okuyabilirsin :bounce: Uzun Sürecek Bir Arkadaşlığın İlk Adımları Olması Dileğiyle :rendeer: :bestmt: Tutku Yaratır....................................................

Son düzenleme:
izmir/karşıyaka'dan sevgiler, aramıza hoş geldiniz.
sevgi ve saygıyla kalın.

:bestmt:'e HOŞGELDİN......:bounce:
:rendeer: duffyra:rendeer:

hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullandırsın :cat: :rendeer:

çok teşşekür ederim. amin.
Her ne kadar dikkatli olsakta en önemli şey bence diyer sürücülere öncelikli dikkat etmeliyiz. :)

Son düzenleme:
hoşgeldınız hayırlı olsun motora bınerken besmele cekmeyı unutma

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
okan4037' Alıntı:
Arkadaşım Aramıza Hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını Buradan Okuyabilirsin :bounce:
Uzun Sürecek Bir Arkadaşlığın İlk Adımları Olması Dileğiyle :rendeer:
:bestmt: Tutku Yaratır....................................................
zuhahahahaaaa
bu forum kuralları linkin çalışmıyo,nasıl ulaşıcaz acaba:silent: :queen: bbrr görmesin,telif hakkı falan ister:queen:

bu arada yeni üye olan arkadaş,sende pekçok üye gibi tesadüfen buldun demek siteyi,motorun ve üyeliğin hayırlı olsun diyelim:cat:
hoşgeldin:rendeer:

vlad1462' Alıntı:
zuhahahahaaaa
bu arada yeni üye olan arkadaş,sende pekçok üye gibi tesadüfen buldun demek siteyi,motorun ve üyeliğin hayırlı olsun diyelim:cat:
hoşgeldin:rendeer:

valla dediğim gibi motora çanta ,kask , dizlik falan ararken bu linki gördüm . ve 3 gündür katılıyorum gayet faydalı ve seviyeli diyalogların olduğunu gördüm. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar