Herkeze Merhaba

Merhaba arkadaslar bende bugun yeni katildim araniza. Ingiltereden yas 19 adim Bahadir burada ogrenciyim.Herkeze hayirli forumlar dilerim :) . Saygilar

Hoşgeldin, kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

::tutkuy::

Hoşgeldin bahadır ,umarım kalıcı olursun .. birşeyi düzeltmeme izin ver belki gözünden kaçmıştır diye yazıyorum.. herkeze yazmışsın ya o herkeSe olucak. hadi kal sağlıcakla...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hosgeldin bado.
Ingiltere'de hangi sehirdesin?

Kocaeli İl Temsilcisi
aramıza hoş geldin bahadır :) sende bizim ingilteredeki gözümüz kulağımız ol oradaki motosiklet kültürünü anlat bize :)

Hoşgeldin bahadır ,umarım kalıcı olursun .. birşeyi düzeltmeme izin ver belki gözünden kaçmıştır diye yazıyorum.. herkeze yazmışsın ya o herkeSe olucak. hadi kal sağlıcakla...

Tesekkur ederim. Hemen duzeltim hatami kusura bakmayin arada oluyor boyle hatalar turkcem pek iyi degil. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 ----------

aramıza hoş geldin bahadır :) sende bizim ingilteredeki gözümüz kulağımız ol oradaki motosiklet kültürünü anlat bize :)

piyanist_irf Ne demek :) Tabikide olurum. Zaten bizim buralarda motorsiklet kulturu bi baska ya burda hersey yapmak mumkun istedin motor, istegin modifikasyon olsun :) guzel buralar :) eger ufak tefek parca istegide olursa sizlere yardim etmekden keyif duyarim arkadaslar. :) Hayirli forumlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:41 ----------

Hosgeldin bado.
Ingiltere'de hangi sehirdesin?

Cog Birmigham`dayim :) hani daha ayrintili olmasi acisinda soyliyeyim :) Londraya 2 saat uzaktayim Ingilterenin 2. buyuk sehri benim bulundum yer. :) Keyifli forumlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 ----------

Ben yazdim basligi duzeltmeyi denedim ama bulamadim belki ben nereden oldunu bilmiyorum, kusuruma bakmayim :) Herkese olucak o :D unutmadan soyliyim. :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cog Birmigham`dayim :) hani daha ayrintili olmasi acisinda soyliyeyim :) Londraya 2 saat uzaktayim Ingilterenin 2. buyuk sehri benim bulundum yer. :) Keyifli forumlar :)

Eh o zaman 2 hafta sonra buraya beklerim seni de.
Londra'da motorcu dostlarimiz çok.
Kenan'i izlemeye gelecekler buraya.
Takil sen de peslerine.
Hem tanismadiklarin varsa, onlarla da tanismis olursun.:wiinkk:

Hoşgeldin paylaşımcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer::rendeer::rendeer:

Eh o zaman 2 hafta sonra buraya beklerim seni de.
Londra'da motorcu dostlarimiz çok.
Kenan'i izlemeye gelecekler buraya.
Takil sen de peslerine.
Hem tanismadiklarin varsa, onlarla da tanismis olursun.:wiinkk:

Tamam olur tabikide gelirim. Bana tam olarakdan nasil iletisim kurarim seninle onu solersen bana haberlesiriz bulusuruz. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

welcome to our forum bahadır. :)

Eyvallah. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

Cok Saol :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------

Hoşgeldin paylaşımcı ve katılımcı olman dileğiyle :rendeer::rendeer::rendeer:

Tesekkurler :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ingiltere gurubunu Varol abi organize ediyor.
Bu hafta içerisinde onunla gôrüsür,sana hem onun telefon numarasini,hem kendi numarami özelden yollarim.
Nasil organize olacaklarini su an bilmiyorum.
Genellikle farkli ülkelerde pist basinda bulusuyoruz.
Tahminim, cuma ya da cumartesi gününden gelirler.
Yaris ayin 15'inde.
Kendini ona göre ayarla.:wiinkk:

Ingiltere gurubunu Varol abi organize ediyor.
Bu hafta içerisinde onunla gôrüsür,sana hem onun telefon numarasini,hem kendi numarami özelden yollarim.
Nasil organize olacaklarini su an bilmiyorum.
Genellikle farkli ülkelerde pist basinda bulusuyoruz.
Tahminim, cuma ya da cumartesi gününden gelirler.
Yaris ayin 15'inde.
Kendini ona göre ayarla.:wiinkk:

Cokkk saolun bilgi icin ucarak kosarak giderim valla :) zaten burda yannizlikdan cok sikildim :( :) iyi olur en yakin zamanda bekliyorum irtibat numaralarinizi :) Keyifli forumlar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cokkk saolun bilgi icin ucarak kosarak giderim valla :) zaten burda yannizlikdan cok sikildim :( :) iyi olur en yakin zamanda bekliyorum irtibat numaralarinizi :) Keyifli forumlar

Biz de heyecanla yeni kardeslerimizle tanismayi bekliyoruz.
Forumda bir gurbetçi daha gördügüme sevindim.:wiinkk:

Biz de heyecanla yeni kardeslerimizle tanismayi bekliyoruz.
Forumda bir gurbetçi daha gördügüme sevindim.:wiinkk:

Bende bayadir bu forumdan marka onerileri olsun motorsiklet bilgileri olsun arastiriyordum :) ama uye degildim bende dedim uye oligimde :) insanlarla 2 muhabbetim olsun :) evde kos kos tek basina oturmakdansa :mrgreen: ama sevdim burayi herkez iyi ve sicak kanli :) insallah hep boyle olmasini dilerim :) Saygilar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar