Herkeze Merhaba

olur sezonun basladıgı bir gun tanısırız bırbırımıze yakınız bende lisede otomatık kumanda (otomasyon) bölumunden mezun oldum 9 eylulde mekatronik İÖ okuyorum liseyi nerde okudun ?

Liseyi Çiğli 75. Yıl eml. de okudum:) Güzel bölüm mekatronik. Allah yardımcımız olsun ikimizinde bölümleri bi hayli zor:mrgreen:

okulda furkan derlerdi bana 1 nisanda olaylı bır şakam olmustu birisinin şakayı gercek sanması sonucu okula ambulans falan gelmıstı bı cocuk ıntahar ettı dıye o cocuk ben oluyorum :mrgreen:

1 Nisan bizim staj günümüze denk geldiği için haberim yok :) Okulla pek ilgili biri değildim:mrgreen:

Biz 11 ve 12. sınıfta yani toplam 2 okul dönemi 2 sömestr dönemi ve 1 yaz dönemi çalıştık :mrgreen: okulun bizi okutmaya imkanı olmadığı için full staja gönderdi sağolsun:queen:

:) okul yönetimi feciydi neyse kardes tanıstıma memlun oldum buralardayım bundan sonra, arada bi gun ayarlar denk gelir tanısırız nasıp olursa iyi forumlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin kaan.hayırlı olsun.umarım en kısa zamanda motor alırsın.allah gönlüne göre versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar