herkeze merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoş geldiinn:cyclopsan
evet arkadaslar aramıza ...... tuğçede geldii:queen:
elleri gorelimmmmmmmm:cat:
tugce ne almayı dusunuyoosuuun yannii motorr olaaarraak canıııımmm:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet severiz biz birbirimiz bakma sen bize:D

evet severiz.ben agresifim biraz.bu aralar topiclere taktım ayrın obur gun desperadostun sarkıalrına takarım sonra muratd nin d sine takarım felan felan

evet severiz.ben agresifim biraz.bu aralar topiclere taktım ayrın obur gun desperadostun sarkıalrına takarım sonra muratd nin d sine takarım felan felan
can sın sen can selim cim :) bizi kimse yıkamaz anlık belki istemeden kalp kırarız ama rüzgar sevdalısı dostluğa sevgiye aşık motosiklet kardeşiyiz muratd sende:) tugcetugce atık sende bizdensin bide motosiklet aldınmı off tadından yenmez:cat:

arkadaşlar çok üstüne gitmeyin derim.
lütfetmiş, beni msn e eklemiş tuğçe.
benim konuştuğum kadarıyla niyeti dalga geçmek olmayan, gerçekten motor sevdalısı olan bir arkadaşımız.
kaldi ki ben de gereksiz topiklere uyuzum, ki locco da bugün benim yazdığım cins mesajları görmüştür sanırım:) yani onun kadar ben de cinsim bugün:)

önyargılı yaklaşmayalım. tuğçe de bizim kadar motor sevdalısı bir arkadaşımız.

hepinize sevgi ve saygılar:)

KONU DIŞI YAZILAR SİLİNMİŞTİR VE KONU BAŞLIĞI DÜZELTİLMİŞTİR LÜTFEN FORUMA KATILIMCI OLMADAN ÖNCE FORUM KURALLARINI OKUYUN

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

Hoşgeldiniz.Kalıcı olmanız dileğiyle.Sakın günü birlik olmasın söz mü?:rendeer:

hoşgeldin hemcinsim aramıza:rendeer:
gerçi bende daha çok yeniyim:cherry: umarım iyi vakit geçirirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar