Herkeze Merhaba

Öncelikle Herkeze Meraba arkadaşlar ben yıllardır motor aşkıyla yanıp tutusan bi çok motor kullanmış ama ilkdefa kendi şahsıma bir motorum oldu madi durumdan dolayı mondial 150 mash motor aldım cevremdeki bütün arkadaşlarım motor sahibi insanlar motorları kuba superlight250 cbr125 gibi çeşitki motorları var benden yaşça küçük kardeşlerim yaşça büyük abilerim motoruma biraz degişlik yapıp fark katmak daha tatlı durmasını istiyorum motoruma far rengi görünüş modifiye gibi tqatlı durup dikkat çekmesi için ne gibi degişiklikler yapabilirim yorumlarınızla harekete gececegim şimdiden herpinize teşekürler iyi forumlar
search

Iyi niyetimle yaziyorum herkese olması lazım konunun basligi :)

Selektorlere, arka stoplara cakarli ledli bisiler yapabilirsin :)

ufakk yanlışlıktan dolayı özürlerimi sunuyorum hatırlatma için çok teşekürler bu çakar mevzusundan polisler yüzünden sıkıntı yerim diye korkuyorum

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Herke'S'in olduğu bir forumdan yararlanman ve yararlı olman dileği ile.
Farklı bir motor görünüşü olarak renkli çıkartmalar ile motorunu doldurabilirsin,hava filtresini de olabilir. Tatlı oluyor. ben beğeniyorum. komple depo gibi. veya da seleyi retro tarzı kaplatabilirsin. Malzeme scooter olduğu için yapılabilecekler kısıtlı. Ama görüşünü kısıtlayacak hareketler yapma lütfen.

cevap için çok teşekürler bi kaç araştırma sonucu elcik ve ayna modelleri gördüm yalnız bu motor aynbaları her motora fark etmeden uyuyormu

cevap için çok teşekürler bi kaç araştırma sonucu elcik ve ayna modelleri gördüm yalnız bu motor aynbaları her motora fark etmeden uyuyormu

istedikten sonra kaynak vb bi şekilde Tır aynası bile uydurursun. beyaz xenon tercih etmemeni tavsiye ediyorum eğer önündeki araç sürücülerinden laf yemek istemiyorsan. Film çektirebilirsin ön farına. Sarı mesela. Jantları sök boya. Keyfin neyi istiyosa malzemenin karşısına geç, gözünce canlandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar