Herkeze Merhaba

Öncelikle herkeze kazasız belasız hayırlı günler dilerim adım Erdal Kemal EREK 50 yaşındayım emekliyim 7 senelik motosiklet sürücüsüyüm ve Teknik Ressamım formunuzu uzun süredir takip etmekteyim tanışma kısmeti bugüne imiş 1.5 sene önce yaşadığım kazadan ötürü bir süredir motordan uzaktım ancak sevdam yine depreş meye başladı artık bir şeyi çok iyi anladımki ben motor olmadan yaşıyamıyacağım bazı ekonomik sıkıntılarımı aşar aşmaz eğer kabul ederseniz mutlaka aranıza katılacağım hepinize kazasız ve sevgi dolu günler dilerim.:joker:

İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar hoşgeldiniz izmirdeyseniz grubumuza bekleriz :)

Hoş bulduk ben istanbul dayım ancak annem izmir seferi hisarlı yani izmirde akrabalar var gelirsem ziyaret ederim

Estafurullah abim,seni aramızda görmekten mutluluk duyarız..Hoşgeldin,Allah gönlündeki motoru nasip etsin inşallah..:)

merhaba geçmiş olsun (çok yeni
üye :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

motorlara yeni yeni ilgi duymaya başladım öyrenmelik uygun 2 ci el motor tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen.
Super Light 150 ilk adım için uygun bir motormudur ?

Teşekkür ederim postal Super Light 150 temizini bulursan iyi motordur ancak kanuni windy 125s tavsiye ederim hem ucuz parçası bol ben o motoru 4 sene ve 40000 km sıkıntısız kullandım.

teşekkür ederim abi
peki Super Light 150 25000 km de olan satılık var yakınımda bakımlı bir şeye benziyor pek anlamam ama çok şık ve temiz 2000 tl istiyor, km sine takıldım kararsız kaldım motordan anlayan tanıdıkta yok sormaya, 2000 tl çok değil dimi öyle motora görüntüsüne bakınca bana öyle geldi

sevgili kardeşim ikinci el motor alcaksan mutlaka yanında bilen bir usta olsun çünki 25000 km az değil 2000 tl de azbir para değil bence o paraya daha piyasada bilinen motorlara yönel ve mutlaka bir ustaya göster dış görüntüye kapılıp tek başına hata yapma iyi bir ustaya göster öyle al yedek parça sıkıntısı yaşama sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar