Herkeze Merhaba

Merhaba ben Volkan İstanbulda yaşıyorum. 1 hafta önce ilk motorum Hyosung GT250R aldım, ehliyetede yazıldım ve aranıza katılmak istiyorum :)
Benim ne araba nede motorsiklet merakım yoktu. Bir anda ansızın motorsiklet merakı geldi bir arkadaşın scooter vasıtasıyla bir anda kendimi motor bakarken ve hatta alırken buldum ve aldım :) iyikide almışım,
iyikide bu siteyi bulmuşum çok faydalı bilgiler paylaşıyor ve yardım ediyorsunuz.

gt250r lı bir kardeş daha hoş geldin. kazasız belasız sürüşler dilerim. hyobusana iyi bak oda sana iyi bakar

hoşbulduk kardeş, saolasın inş kazasız belasız sürücez tüm herkeze kazasız belasız keyifli yolculuklar temenni ederim.Valla kardeş motor bakımlarını siteden bakıyorum hiç bir bakım ile ilgili birşey bilmiyorum bu hafta sonu önce bi genel temizlik yapıcam ve eksik gedik varmıdır bakıcam :)Bu arada çok titizimdir bakalım hyosung bakıcakmı bize :p

sen gerekli ilgiyi gösterirsen emin olki oda sana bakacaktır.

fabrikadan gelen lastiklerine ve fren balatalarına cok güvenme yeter. hatta imkanın olursa ikisinide degişirsen güzel olur. birde koruma takozlarını mutlaka bul ve al benden tavsiye grenaja gözün gibi bak. 250r sayfasında yeterince bilgi bulabilirsin. bu arada istanbulda nerelerdesi?

Lastikleri aldığım gün değiştirdim arka sawa ön swallow şuan fren balatalarını bilmiyorum güzel tutuyor tek arka tamamen durdurmuyor fakat aynı anda sıkınca güzel tutuyor, hyosung avcılar yetkili servis baktı almadan önce gösterdim sıkıntı görmedi sadece lastik değiş dedi.2285 km de aldım 3 bin bakımda herşeye bakıcaz dedi. ben beylikdüzündeyim sen sefaköy neresindesin.Bu arada koruma takozlarını nereden temin edip taktırıcam masrafı nekadardır ve alttaki delikdenmi takozu takıyorlar grenajı delmiyorlar dimi :S ?

sefaköy merkezdeyim bende.

birebir takılabilecek bir takoz yok ya kendin yaptıracaksın yada mevcutlardan birtane uyduracaksın. benim agzım grenajdan fena yandı. sırf bu yüzden naked motor düşünmeye başladım o yüzden diyorum.

Anladım kardeş grenaj pahalı ve çabuk çiziliyor haklısın. artık sanayiye bi ara uğrıcam bir takoz yaptırtıcam :)

Kardeş hoşgeldin.. Ekipman tamam mı? Motoru aldın lastikleri değiştirdin süper ama ya ekipman? umuyorum bu konuda da gerekli özeni göstermişsindir.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hayırlı olsun bu arada..

Hoşbulduk ekipman tamamladım daha aldığım ilk gün tamamlamıştım bu konuda çok dikkatliyimdir :)
Allah herkeze kazasız belasız sürüş nasip etsin inş çok teşekkürler buarada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar