herkeze MERHABA

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA DEMEK İSTİYORUM ...Eski bir bisikletci ve yeni bir endurocu olarak bugün 1. günümü tamamladım uzun yıllar bisiklete bindikten sonra damarlarımda dolaşan motor tutkumu sonunda gerçekleştirip kendime Hasan KALIN abimin 1998 model TRIUMPH TIGER motorunu almış bulunuyorum.. motoru dün akşam üstü ilk defa ( daha önce hiç motor tecrübem olmadı ) tullanma fırsatım oldu ama öncesinde kafamda ki soruyu bir türlü silemiyordum acaba kullanabilirmiyim diye ama sanırım bisikletten gelen bir tecrübeyle içimdeki korkuyu bırakıp bismillah dedim ve kask mont ve dizliklerimi giyip vitesi 1 e taktım ve sanki yıllardır motor kullanıyormuşum gibi hiç yabancılık çekmeden trafiğin akışında durkalklarda hiç motoru stoplatmadan 30-40 km lik bir ankara turu yaptım allahtan bir sorunlada karşılaşmadım .. evet belki yaptığım şeyin doğru olmadığını düşünenler olabilir ama artık oldu ne yapalım :) motorumu almamım sebebi hafta sonları eşimle beraber hatta eğer başka motor seven arkadaşlarla tanışa bilirsem gezilere katılmak ve yeni arkadaşlar edinmek amacım ...şimdilik aklıma gelenler bu kadar herkeze sevgiler ve saygılar

slm hoş geldin aramiza bende ayni şekilde ilk motorumu aldim 1ay önce ayni yoldan gecmişiz. Bende 3 yil bütün organizasyonlarda ankarada bisiklet kullandim, sima olarak taniyo olabilirim. eşinizle turlamak için güzel olmak icin güzel bir tecrübe kazanin korumalarinizida kullanin... Benimde vitesi ögrenip alişmam 10 dkmi aldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar