Herkeze iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar,ismim Erdem 23 yaşındayım izmirliyim ve izmirde ikamet ediyorum.Çocukluğumdan bu yana 4 teker hayranıyım ve yaklaşık 6 yıldır oto modifiye ile haşır neşir olmaktayım,koyu bir bmw tutkunuyum:) son 3-4 ay dan bu yana 2 teker de dikkatimi çekmeye başladı ve ucundan kıyında bir yerlerden başlamak gerektiğini düşündüm.Şuan araştırma ve bilgi edinme aşamasındayım,nette dolanırken motosiklet.net adresine rastaldım ve siteyi biraz incelledikten sonra üye olmaya karar verdim.Sizlerinde yardımı ve bilgi paylaşımı ile motosiklet (özellikle race) konusunda da bilgi edinip tecrübe sahibi olmak istiyorum,ve tabiki belirli bir süre sonra da bir race almak istiyorum.Herkeze iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Aramıza hoş geldin kardeşim umarım aradığın bilgilerin tümüne buradan ulaşabilirsin...

hoşgeldin.kısmetse bende bir araba sahibi olucam.modifiye düşünüyorum bende..ticaret yapabiliriz seninle :) racing bir motor için biraz erken diyim.biraz tecrübe ve bilgi gerekir derim :cat:

Erdem merhaba hosgeldın demek ısterdım ama bende yenı yenı aktıflesıorum :)

hoş geldin umarım kısa sürede güzel bi racinge kavuşursun tabi önce A2 ehliyet:)

hoşgeldin erdem,siteyi takip ettikçe motor bilgisi ve tecrüben artacaktır,race konusunda tecrübeli arkadaşlarımız var onlarda bilgilerini aktarmaktan zevk duyacaktır.

Hoşbulduk arkadaşlar,hepinize teşekkür ederim.Elimden geldiğince ve işlerden fırsat buldukça aktif olmaya çalışıcam:) ''playboy_77'' evet race konusunda ki düşüncelerinde hem fikirim hocam;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar