herkese we scootercilere slm!

Yavruvatan Kibris tan slmlar..ben Artun 18 yasindayim..siteyi google da search yaparken buldum..2006 model yamaha bws 100 um war..modifiyeye merakliyim elimden geldigincede biseyler yapmaya calisiyorum :wiinkk:

hos geldın kardes ben bu sıtenın kucuguyum umarım katılımcı ve sıteden zevk alabılırısn....

Hoş geldın aramıza gercekten cok zevk verıcı bır sıte

szr

Hoş geldin fast boy ; bws iyi motor ama satıyorum ; motorunda sorun falan olursa yarımcı olmaya çalışırım:bounce:

sewinirim..bws ile ilgili acik olan konu warmi?.yoksa nereye acabilirim?.modifiye hakkinda bilgi alis werisinde bulunmak istiyorum.

szr

sewinirim..bws ile ilgili acik olan konu warmi?.yoksa nereye acabilirim?.modifiye hakkinda bilgi alis werisinde bulunmak istiyorum.

Şuan aktif bi Bws topiği yok malesef ama etiketler kısmında bws,modifiye falan yazarsan orada bi kaç konuya rastlarsın:cat:

Hoşşgeldin arkadaşım :) Kıbrıs a selamlar :) Çok özledim 2-3 yıL öğrencilik yıLLarım geçti orda :) kalıcı oLursun inşş :)

hoş geldin ben digi boy26 abim yazı yazmıştır dedim scooter ı görünce ama daha görmemiş galiba birazdan damlar o da :queen:

ahanda geldim. bi scootercı daha gelmiş. :) hoşgelmişsen dostum. ben de askerliği kıbrısta yaptım konuşalım yaa nasıl oralar sıcakmı haala. biz burda atkı takcaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar