- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak "sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer" deyiminden yola çıkarak ilk aldıgım arabada yedigim kazık sebebi ile uzunca zamandır motosikletleri arastırıyorum daha öncede bi konu açmıştım bir müddettir araştırıyorum sizden bir ricam olacak
aşagıda yazıcam marka ve model motosikletler hakkında bilgisi olan dostlarım beni aydınlata bilirmi bi motosiklet alıcam ve eleye eleye şu iki modelde karar kıldım
2. el bajaj pulsar rs 200
2. el eger zorda kalırsam 0 hyosung gd 250r
yine söyledigim gibi düzgünce bir fikir verecek bilgi bulamadım bu makinelere sahip birisi bana fikirlerini ve görüşlerini bildire bilirmi
cbr 250 almayı düşünüyordum ama cbr kullanıcılarına bakıyorum çok hor kullanıyolar ve aşırı fiyatları yüksek
aşagıda yazıcam marka ve model motosikletler hakkında bilgisi olan dostlarım beni aydınlata bilirmi bi motosiklet alıcam ve eleye eleye şu iki modelde karar kıldım
2. el bajaj pulsar rs 200
2. el eger zorda kalırsam 0 hyosung gd 250r
yine söyledigim gibi düzgünce bir fikir verecek bilgi bulamadım bu makinelere sahip birisi bana fikirlerini ve görüşlerini bildire bilirmi
cbr 250 almayı düşünüyordum ama cbr kullanıcılarına bakıyorum çok hor kullanıyolar ve aşırı fiyatları yüksek