Herkese slmlar...

Selaminaleyküm arkadaşlar,ben mersinde yaşıyorum hayatımda ilk defa bi taşıtım oldu ve çok istediğim motorumu aldım sonunda,sizlerin arasına katılmak ve etkinliklerde yer almak istiyorum,sizlerle tanışmak sizlerle dost olmak istiyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız nerelere takılıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz sölerseniz çok sevinirim...

hoşgeldin arkadaş iyi forumlar merak etme foruma takılırsan zamanla herşeyden haberdar olursun. :)

Sağolun teşekkür ederim arkadaşlar şimdi kendimi daha iyi hissettim işte :))

aleykümselam hoşgeldin dostum takılacak yerimiz yok canımız nerde isterse oradayız

mesele karamandan bugun sizin o tarafa 4-5 motor gitti snırım taş ucuna takıl onlara yanlız onlar gazlamaya gitti yetişebilirmisin onu bilemem

Aleykümselam hacı. Hoşgeldin. İnşallah hayatının yüzlerce taşıtlarından ilki bu olur. Allah kaza bela vermesin. Sitede ne ararsan fazlasını bulacağından emin ol..

çok teşekkür ederim arkadaşlar valla bu kadar ilgili olunacağı hiç aklıma bile gelmemişti kimse daha yeniyim diye bişeyler yazmaz ilgilenmez destek vermez diye düşünmüştüm allah razı olsun arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin...ben bi taş ucu yapıp geleyim olmazsa arkadaşlara yetişeyim şimdi çıkarsam anca yetişirim mesafe uzun :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin bizler sıcak kanlı insanlarız :) ben yazmamıstım yenıyım aranıza yenı katıldım diye tüh gecti artık bu satten sonra yazmam ayıp kacar :)

hoş bulduk arkadaşlar.taşucuna gittim giderken bi kaç motorcu arkadaş bana takıldı peşimden ayrılmadılar bi dinlenme molası verdik orda tanıştık onlarda gezmeye çıkmışlar,sonra taş ucuna vardık fakat karamandan gelen dostları bulamadık bekledik karşılaşamadık malesef :(
ama bu yolculuk bana çok iyi geldi kendimi çok özgür hissettim ve inanılmaz derecede çılgın :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar