herkese slmlar

slm millet.yeni kayıt oldum.inşallah bu sitede kalıcı olcam:)daha 15 yaşındayım ama 2-3 sene sonra ehliyet alcam inşallah.hayallerimdeki motor da CBR 1000RR Fireblade::queen:gerçi 2-3 sene ye kadar daha ne motorlar çıkar ama şimdilik Fireblade istiyorum:D.Neyse herkese yeniden mrb.

Hoşgeldin küçük kardeş.Eğitimler tam,güvenlik eksiksiz ve ehliyetde olduktan sonra neden olmasın.Ama öğrenecek çok şey var daha.Sindire sindire yaparsan çok iyi motorcu olacağına inanıyorum.

Hoşgeldin de bu ne hız kardeşim ben 125lik başedemiyorum sen 1000 cc diyorsun bismillah
Sen önce burdaki SS cilerle konuş kaynaş bakalım onlar ne diyor sana ama mutlaka sorup geçme dinle

Hoşgeldin hayal güzelde biraz zaman lazım hemen kavuşmaya çalışırsan incinebilirsin.motor aşkı uzun nefesli olsun istiyosan yavaş yavaş.Bilirmisin kaplumbaga tavşanı hep geçmiştir:)

aramıza hoşşgeldin :) 1000 lik makina ile hayallerine kavusman dileği ile :) aman ha düşme :p

Selam Aramıza Hoşgelin Bu yaşta Bu hız Çok değil mi?
Ama Yinede Hayalindeki Motora kavuşman dileğiylee

herkese teşekkürler.:)aslında bu yaşta 1000cc fazla ama ben profesyonel olduktan sonra istediğim motor olarak Fireblade yi seçtim.Tabi ki ilk başta ya cfb 150 yada cbr 125 olacak.:D tekrar saolun.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar