herkese slm

öncelikli olarak şimdiden beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.şu an bir motorum yok almayı düşünüorum tabi ki sizlerin de bana vereceği fikirler ile.yaklaşık olarak 1 yıl kadar scooter kullandım vitesliye geçmeyi düşünüorum ama önce ehliyet işimi halletmem lazım.başlangıç olarak ne tür bi motor önerirsiniz.açıkçası ist.da ikamet ettiğimden dolayı burada yaşan insanların magandalığından korktuğum için chopper düşünüyorum benim ufkumu biraz daha genişletirseniz çok mutlu edersiniz :p şimdiden hepinize teşekkür ediorum:rendeer:

Aramıza hoşgeldin...

Hyosung GV 250
Suzuki VL250

Bunlara bakabilirsin... :cat:

açıkcası öğrenciyim ve bütçe biraz dar Hyosung'lar bildiğim kadarıyla 5000 civarı benim ise şu an motora 3000-3500 kadar ayırabileceğim bir bütçem var çünkü daha ehliyet yok ve motorla birlikte en az da 750ytl korumalıklara harcama yapmam lazım

GKN

hoşgeldin, uzman arkadaşlar bilgi verecektir, bizde bişiler öreniriz umarım yazılanlardan.. ii forumlar

:p:p

inş. hasta olucam vallaha bir an önce şu ehliyeti alıp rüzgara bırakmalıyım kendimi :p

açıkçası hız tutkunu biri deilim 90-100bile beni tatmin eder sadece özgürlüğü seven biriyim canım istediği zaman aracımı kenara çekemiyeceksem gördüğüm güzel manzara önünde kız arkadaşımla bi resim çekilemeyeceksem ne anlamı var o araçla yola çıkmamın zaten bu yüzden motor sevdası içindeyim belki de kapalı kutuplar arasında tek rahat olabildiğim yer bi motor üzeri ;)

hoşgeldin. bilmiyorum kıdemliler ne der de o miktara arıyorsan ikinci el regal raptor bakabilirsin genellikle 3000-3500 YTL civarında. gerçi seveni var sevmeyeni var herkes farklı birşey de söyleyebiir. sadece fikir vermek amaçlı dedim. şimdi biri çıkıp "x senelik konuyu hoplattın" der haa o zaman tam olur bide.

santino kardeş açıkçası ben de onu düşünüorum mt'de olsun başka yerdeki forumlar olsun ucuz ve sağlam chopper denince regal sölüo herkes ben de bir kaç yerde gördüm gerçekten gösterişi var o paraya öle chopper zor bulunur fakat 2. elde de biraz işin şansa kalıo ben de ilk vitesli motorumda pek sorun olsun istemiorum(bilmiorum çok mu bu istediğim)ama aklımda ilk olarak r&r olacak eğer kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verirlerse sevinirim sana da teşekkür ederim santino verdiğin bilgiden dolayı

Moderatör
Keeway Super Shadow alabilirsin mesela o paraya rahatlikla.. Gorunus olarak oldukca tatminkar..

hoşgeldin. bilmiyorum kıdemliler ne der de o miktara arıyorsan ikinci el regal raptor bakabilirsin genellikle 3000-3500 YTL civarında. gerçi seveni var sevmeyeni var herkes farklı birşey de söyleyebiir. sadece fikir vermek amaçlı dedim. şimdi biri çıkıp "x senelik konuyu hoplattın" der haa o zaman tam olur bide.

x senelik konuyu hortlattin :p

Son düzenleme:
raptor ona oranla daha sağlam denio ama.hoplasın hoplasın mtoru aldıktan sonra ben hoplamiim de :queen:

sağ ol tabi ki de ilgin için aklımın bi köşesinde kalır bu da

Moderatör
Butceni cok az daha zorlayabilirsen 2. el bi Kymco Venox'da alabilirsin.. Saglam bisey ariyorum dediginden saglam bisey tavsiye edelim madem bizde :)

öğrenci olduğum için zor biraz bu bütçeyi aşmam ama tavsiyelerin için çok sağ ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::hosgeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar