herkese slm

merhaba arkadaşlar. daha önce başka bir nickname ile takıldım bu siteye ama çok uzun zamandır ara verdim ve yeni bir başlangıç yaptım. yani yeni sayabilirsiniz beni. ayrıca o zamanlar motorum yoktu ama şimdi var. (her ne kadar daha binecek cesareti toplayamamış olsamda) :pr:

Moderatör (forrap)
Hoşgeldin dostum aramıza tekrar diyelim o zaman...Motora binecek cesareti neden toplayamadın ben onu anlamadım :silent: Motorun ne???

hoşgeldin
eski nick'in neydi ? aklıma biri geliyorda...
"p" ile başlayan, motoru olmadığı için eleştirilen ( ne demekse ? ) üstelik enteresan bir şekilde şimdi listede onon da ismi var

meraba forrap aynı şehirdeniz ve resmin gerçekten çok güzel. motorum şu büyük scooterlardan. 150'lilik. markası jonway. cesaret toplayamadım. çünkü bu motor bana hediye gibi bişey oldu. yani hazırlayamadım kendimi. uzun zaman önce kinetic scooterlardan kullanmıştım ama ara verince insan hemen adapte olamıyor işte. akşamları tarafiğin rahat olduğu saatlerde yavaş yavaş alışıcaz artık. :thumright:

meraba ledo eski nick' im diver idi. dalış hocasıyım oradan geliyordu ismim.

"whitewing" dostum aramıza hoşgeldin. :rendeer:
bende de o dediğin büyük scooter'lardan var en başta alışması biraz zor oluo ama alıştınmıda çok zevkli ve keyfli.
İzmir'in neresindesin :thumright:

selamlar selamlar. izmirin hatay semtindenim. amerikan koleji. o civarda sağdan sağdan giden bi scooter' lı görürseniz :thumright: o benim işte.

bende eski izmirliyimdir, üçkuyuların ordaki buyuk tansaşın orda oturuyordum. neydi o eski gunler be :salut:

üzülme yavuzk2004 o izmir yok artık yani bişey kaybetmiş sayılmazsın

whitewing,tekrar hoş geldin aramıza

motoya tekrar alışma süreci için kötü zamanlama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar