Herkese Slm

HERKESE SLM

bayadr bu sitenn takipcisiyim ama uye olmak yeni kısmet oldu
yok denicek kadar az olsada sahip olduum motosiklet kültürümün
%75 ini bu sideden doyurdum..

uzun zamandr motosiklete olan hevesim yakın bi arkadasimin motor almasi
ile motorsahibi olma hevesine dönüstü...

fakat hevesim bu arkadasin gecirdigi cok ciddi kaza nedeni ile biraz sekteye ugradi ama önüne gecemediiim ve isim veremediim bir duygu ilee tekrar motor almaya karar verdim...

tabi bu sürec icerisinde bircok tarz / model ve marka arasinda gidip geldm
son fikrim (son indirim ve üzrerine oturmamla beraber) Naket ve Yamaha MT03 tür...

bu site sayesinde bayaabir bilgi sahibi oldum geriye kaldi parayiayarlamak :cherry:

1983 istanbul
Tasarım/Öğrenci

www.istemiarikan.com

para ruhun aynasıdır :p nerden geldı durduk yere bu laf anlamadım :p

hoşgeldin arkadasım, kalıcı ve katılımcı olursun ins. biraz daha acele et ındırımsız fıyatı 18 bın YTL gibi bi rakam :queen:

Oncelikle teşekkürler

evet biliyorum gerck fiyatini

Daytona da inceledm aleti ve arkadaşım üzerinden zorla kaldrdi beni :D

iş gereğii bütündeki ve detayalrdaki tasarım özelliklerine cok takarim ama bu alette deiştrmek isticeiiim yer yok gibii....

teknik özelliklere gelince cok bilinçli bi adam deiiilim ama bu sitede bu alet kötüdür gibi bi anlam çıkmadi

fiyat ve ilk motorum olacaiii için ybr250 yi denedm once ama Daytona daki Tarik arkadaşımız cok fena ikna etti beni ki bnde kolay raazi oldum sabki:cherry:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldin arkadaşım. Çok geçmiş olsun arkadaşına da, umarım durumu iyidir. Yeni başlayacaksın anladığım kadarıyla, MT03 başlangıç motoru değil. Ziyadesiyle çok hızlı. :) Daha düşük cc lerle başlaman tavsiyemdir. Şimdiden hayırlısı olsun. :cat:

Hoşgeldin arkadaşım. Çok geçmiş olsun arkadaşına da, umarım durumu iyidir. Yeni başlayacaksın anladığım kadarıyla, MT03 başlangıç motoru değil. Ziyadesiyle çok hızlı. :) Daha düşük cc lerle başlaman tavsiyemdir. Şimdiden hayırlısı olsun. :cat:

aa olurmu ayşe şule bilgiç başlangıç motoru olarak görüyor nasıl karşı çıkarsın ayşe' ye sen :pr: :queen:

bu yazıyı oku arkadasım :wiinkk:

http://www.motosiklet.net/forum/ays...ne-menem-bir-sey-olmali-ayse-sule-bilgic.html

hoşgeldin katılımcı ve istediğin motora kavuşman dileğiyle:rendeer:

Aramıza hoşgeldin. En kısa sürede motosikletine kavuşman dileği ile Katılımcı olursun inşallah. MT03 biraz risk'li olabilir ilk motor için.

hepinize cok tesekkurler...

kaza yapan arkadaşın ölümcül bi tehlikesi yok
fakat sol bacagı ve sağ eli 3 parmak haric her yeri bi yere sabitlenmiş bi durumda şu anda!

evet 660cc başlangc için pekte ii sayilmaz ama honde rebel ile öğrendm... yada öle sanıyorum:D bu aletide Daytona da denedm MT03 stop halinde bilee (rebelden cok daha agır olmasına raamen) cok daa kullanşli ve kolay hissi verdii.... agırlık merkezi yada oturuş seklinden olablir... bide tasarım cok fena cezbetti...

bu aletin 2. eli nie yok! sıfırı 13 ise 8e 9e bulunrmmu??

bi sorum olacak bu başlık dahil 3 başlik acmiştm
biri bu biri motorrad hakkında
biride smoky donkey baslii ile
bir link paylaştm
fakat tanişma başli dışındakileri aratsamda bulamiyorum....!
sebebini bilen varmii günlük 1mesaj gibi kısıtlama mi var

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin umarım istediğin motora biran önce kavuşursun iyi vakit geçirmen dileğiyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin arkadaşım talihsiz kaza için üzüldüm,umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :rendeer: umarım en kısa zamanda istediğin motorunu alırsın...

hepinize teşekkürler... fakat bn bu foruma pek alışamadm yanii yazdm 4 başlıktan sadece biri yani bu yayınlandı.... bişi yanlişmi yapiyorum acaba bilemedm

Hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forumda iyi eğlenceler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar