Herkese slm,

:)Tüm motor tutkunu arkadaşlara merhaba...
A2 ehliyete yazıldım ve umarım bende bu acemiliği aranızda atarım...

sevgiler...

hoşgeldin loneliness,biraz kendinden bahsetseydin ama A2 ye girmen senin bilinçli bir sürücü olduğunu ortaya koyuyor.Herşey gönlünce olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldiniz..... Umarım katılımcı olursunuz... :rendeer:

::hosgeldi: keyifli ve eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle ::tutkuy::

Hoşgeldin... :) Her zaman burda olursun umarım... :rendeer: Arabada olduğun kadar motosiklette de iyi olacağına eminim... :wiinkk:

profosyenel bayan sürücüyüm ...Bayan ları sürücü konumunda çok haksızca itham ettiğinizi düşünüyorum.Şahsen ben profosyenel sürücüyüm ve en az benim kadar iyi araba kullanan bayan ark larımda var...
Erkek sürücülerinde hayatsal ciddi kazalarını görüyoruz ki bu çok daha dikkat e alanması gereken bir husus bence...
Bu arada cinsiyet ayırmadan bence ! Deneyimli ve deneyimsiz sürücüler diye bu konuya dikket çekebiliriz diye düşünüyorum...! Dip not= ben motor dan değil araç tan bahsediyorum ki umarım motor da da profosyenel olurum inşaallah...

hosgeldiniz şimdiye kadar nerelerdeydiniz acemiligide zamanla ve tecrubeyle atarsınız ve tekrar hosgeldiniz

::hosgeldi Hoş Geldiniz Umarım Memnun Kalırsın Gerci bende yeniyim ama gercekten hoş bir site arabadan motora gecmişsin hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin. her konuda yardımcı oluruz. motor demek özgürlük demek paylaşmak demek SAYGILAR

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz ................:rendeer:

:bestmt: ::hosgeldi güzel zaman geçirmen dileği ile umarım beyenirsin :p:p:p

bu arada ::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

Hoşgeldiniz ve MT Türkiye ailesinde güzel anlar yaşamanız dileği ile:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar