herkese slm

uzun zamandan beri motor almak istiyordum ama kısmet bu güneymiş motor tutkum bana arabamı sattırdı sonunda ama ist. trafinde araba kullanmak psikopat olmakla eş değerde olduğu için bundan sonra yaz kış motor kullanmaya karar verdim bu benim 2. motorum yollarda görüşmek üzere :king: :king:

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı olsun, güle güle ve kazasız belasız kullanırsın inşallah.Hoşgeldin...

scuba kazasız sürüşler..bu arada scuba eğitimi mi veriosun..ben merak saldım da biraz.. :king:

evet scuba diving eğitmeniyim isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

ADALI,

teşekkür ederim aranıza katılmak çok güzel

hoşgeldin scuba.. ER5 hayırlı olsun.. güzel motor.. kazasız belasız kullan inşallah..

scuba, ben boğaziçi üniversitesine ait bi klüpte eğitim almayı düşünüyorum ..daha çok yeniyim çok da fazla bilgim yok..aile de pek desteklemio zaten :salut:
sen bi yere bağlı mı çalışıosun?önce sağlık raporu almam gerekio sanırım?
o da bi ton angarya.. :pale:

hoşgeldin suba ,bide bilmeyenler scuba diving egitmeniyim dedin bunu biraz açarmısın nerde falan gibi :cat:

starsailor,

bende bu olaya girerken ailem karşı çıkmıştı ama sonra alıştılar birazda ben kandırdım onları , spor akademisinde okuduğum yıllarda aileme bu dersi seçtiğimi ve dalış yapmamın zorunlu olduğunu yoksa okulu bitiremeyeceğimi söylemiştim

neyse bu arada rapor alman şart bu gerçekten önemli ve gerçekten konusunda eğitimli ve deneyimli insanlardan ders almanı öneririm

ben şu anda 1* eğitmen dalgıcım yakında 2* eğitmen olucam ve 8 seneden beri dalıyorum ama piyasada 1 senede 1* eğitmen olan dalgıçlar var mutlaka kendilerini eğitiyorlardır ama 1* eğitmen olup gece dalışı yapmayan pusula dalışı yapmayan eğitmenler var

BiKeR__BoYZ,

saroz , ayvalık , kaş , bodrum gibi yerlerde dalıyoruz bi dönem bu olylardan uzaklaştım ama arkadaşımla beraber ayda 2 kere organizasyon yapıyoruz sağa sola şu aralar :)

scuba,

Motorun hayırlı olsun..Güzel günlerde kullanman dileği ile diyorum.. Bende diver'ım .. Organizasyonları bildirirsen katılmak isterim.. :cat:

hoşgeldin scuba,bende scubayı farklı bir şey zannettim meğer daha farklıymış
:santa:

hayırlı olsun ustat allah ıkı tekerlegınıde duz bastırsın :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar