Herkese slm lar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slm arkadaşlar.. Başlıktan da anlayacağınız üzere ben yeni üyeyim.. İsmim Dilara. Evliyim ve 5 aylık bir oğlum var.. 22 yaşındayım.. Bir yıl öncesine kadar Yamaha virago 535 im vardı fakat bebeğimin olacağını öğrenince sattık.. Bakalım yakında yine bir motor alırım belki..
Ben şimdilik sadece annelikle uğraşıyorum.. Bir yandan da okumaya çalışıyordum ama geçen sene kaydımı dondurdum.. Açıköğr. İktisat fak. Kamu yön. öğrencisiyim. bu haziranda derslerime yeniden başlıcam inş. Herkese kucak dolusu sevgiler. Sağlıcakla kalın... :king: :queen:

Aramıza hoş geldin.. 535 i sattın demek inşallah gene motor alırsın..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
dilaras, hoşgeldin

Hoşbulduuum... Malesef sattım yaa. çok üzüldüm ama gerçekten :salut: . Hala içim acıyor aklıma geldikce.. inş. Allah bana yenisini almam için bol para verir.. :flower:

hoşgeldin dilaras. umarım oğlunla binebileceğin bir motorun olur ileride!

İnş. arkadaşlar. Beni bu kadar sıcak karşıladıınız için çok saolun... :rendeer: :flower: :cherry:

Hoşgeldin Dilara.. 535 satmak ne demektir bilirim :) şu anda kırmızı/beyaz 535'im var ve satıyorum çünkü...
umarım yakın zamanda bir motora kavuşursun..

aramıza hoşgeldin allah analı babalı büyütsün, motor için üzülme emta
herzaman alınır ama çocuk herzaman yetiştirilemez onun sağlığı beslenmesi daha önemli çünki o senin canın...

dilaras, hosgeldin. Ille de en son 535'e bindin diye aynisindan yada daha buyuk icin kendini zorlama bence. Onemli olan 2 teker olmasi. Daha hizli motorize olmani saglar diye soyluyorum. Yani 1000YTL'ye sifir motor var. 2. el dersen daha da ucuza. :)

Hoşgeldin aramıza, ufaklıkta motorcu olacak değilmi ? :cherry: :cherry:

Hoşgeldin. Umarım bu sitede kalıcı olur güzel dostluklar kurarsın. Bebişinide öp benim için :rendeer:

foruma hoşgeldin dilara motorunu sattığına üzüldüm ama sağlık olsun yenisini alırsın inşallah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar