herkese slm hayabusacıları ve modifiyecileri beklerim

yeniden herkese slm arkadaşlar ben 2 yıldırlı hayabusa sürücüsüyüm şuanda artık büyük raceden zewkimi aldıgımdan dolayı artık küçük motorları alıp modifiye etmeye ççalışıorum egerki istda bildiğiniz modifiyeci veya bu konuda yardım edebilecek olursa beklerim.....

ben bi tane anadolu tarafında buldum o parçaları aldım şimdide kendi çapımda egleniorum ercanmotorcycle die bi yer yada bi tane aprillia rs 125 de ne warsa takıcam çünkü bu motor 2 kişiyle 190 210 a çıkan bir motor bakalım sanada kolay gelsin banada

Süper Moderatör (BBRR)
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hoş geldin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bi tane anadolu tarafında buldum o parçaları aldım şimdide kendi çapımda egleniorum ercanmotorcycle die bi yer yada bi tane aprillia rs 125 de ne warsa takıcam çünkü bu motor 2 kişiyle 190 210 a çıkan bir motor bakalım sanada kolay gelsin banada

Hoşgeldin
Aprililar için yurt dışından 160 cc piston silindir seti getirtebilirsin. (400 eur gibi birşeydi sanırım.)

bende aprilia yok sadece küçük bi motoru modifiye etmeye çalışıorum egerki o motor benimkine takılcak bişeyse yardımcı olursan sewinirim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Monero 200 cc.

Acaba nasıl bir motor bu? hiç duymadım doğrusu. Elinde fotosu vs var mı?

ayrıca apriliaların motor parçalarının buna uyacağını hiç zannetmiyorum. En temiz modifiye (maddiyatla alakalı ama) silinri honlayıp çapını büyütmek ve bu çapa göre piston takmaktır. Ayrıca yine silindir kafasındaki sübap yuvalarının taşlanarak büyütülmesi ve daha yüksek çaplı sübaplar takılması gerekir yoksa motor nefes lamadığı için performansı düşük kalır.

ya ben motoru fazla tanımıyorum banada hediye geldi 3 4 aydırlı depoda yatıyodu artık race sezonu bitio bunu yapıp buna binecem ama heralde 140km yi geçmiyo güçlendirmeye çalışıyorum motoru anlatayım 5 vites 200cc 2valve üstünde fazla bi parça yok ben her tarafını söktüm ugrasıyorum suan hava filtresi eksoz falan arıyorum yani varda uydurmak mesele

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar