herkese sevgıler saygılar

adım mustafa 26 yasındayım ıstanbul kartaldanım.yaklasık 10-11 yıldır motosıklet kullanıyorum su ankı motosıkletım skyteam st 200 sm
baslıktada belırttıgım gibi herkese sevgı ve saygılarımı sunuyorum

aramıza hoşgeldiniz...

katılımcı ve kalıcı olmanız dileğiyle...

iyi bayramlar...

ayberk abı tesekurler bende ugurmumcudanım hatta sana ara sıra gelırım aşikar ın oradaydı sanırım eskıden dukkan tanısma fırsatımız olmadı hiç ama inş. olur senınde bayramın mubarek olsun saygılarımla

Hoşgeldin arkadaşım burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bazen canın sıkılıyor bazen neşeleniyorsun ama sonra düşünüyorsunki "doğru yerdeyim". :)Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

Aramıza hoşgeldin MUSTAFA kardeş..:rendeer:

Umarım sitemiz sana güzel zaman ve faydalı bilgileriyle hoş vakit geçirmeni sağlar..:wiinkk:

Dipnot: Açmış olduğun "yüksek devirde tekleme" başlığına cevap yazdım..

ayberk abı tesekurler bende ugurmumcudanım hatta sana ara sıra gelırım aşikar ın oradaydı sanırım eskıden dukkan tanısma fırsatımız olmadı hiç ama inş. olur senınde bayramın mubarek olsun saygılarımla

haydaaaa.....

dünya küçük derlerdi de inanmazdım:queen::queen::queen:

benim yeni dükkan ÖKTEM TEKEL'in yanında,uğur center'e çıkarken sol ilk bina...

beklerim; gece 24:00'e kadar açığım...

burda olmakla doğru karar vermişsin...

Hoşgeldin arkadaşım burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bazen canın sıkılıyor bazen neşeleniyorsun ama sonra düşünüyorsunki "doğru yerdeyim". :)Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
evet zamanın nasıl gectıgını anlamamak cogu zaman güzel bişey helekı ınsanın sevdıgı bır konuda fıkır alısverısı yaparak bu zamanı gecırmesınden daha keyıflı bişey olamaz sanırım tsekkurlerımı sunuyorum

Aramıza hoşgeldin MUSTAFA kardeş..:rendeer:

Umarım sitemiz sana güzel zaman ve faydalı bilgileriyle hoş vakit geçirmeni sağlar..:wiinkk:

Dipnot: Açmış olduğun "yüksek devirde tekleme" başlığına cevap yazdım..
tesekkur edıyorum murat abı derhal bakıyorum dıger konuda attıgın mesaja saygılarımla

haydaaaa.....

dünya küçük derlerdi de inanmazdım:queen::queen::queen:

benim yeni dükkan ÖKTEM TEKEL'in yanında,uğur center'e çıkarken sol ilk bina...

beklerim; gece 24:00'e kadar açığım...

burda olmakla doğru karar vermişsin...
abı sorma bende ısten gucten ugurmumcuda gezemıyorum bende dıyordum ne guzel cıgkoftesı vardı kapandı gitti yazık oldu dıyordum ferdı abılerede sormak aklıma gelmedı hiç
en kısa zaman da ugrayacagım buranında tadı tuzu oldugundan suphem yok saygılarımla

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hoşgeldin Mustafa.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar