ayberk abı tesekurler bende ugurmumcudanım hatta sana ara sıra gelırım aşikar ın oradaydı sanırım eskıden dukkan tanısma fırsatımız olmadı hiç ama inş. olur senınde bayramın mubarek olsun saygılarımla
evet zamanın nasıl gectıgını anlamamak cogu zaman güzel bişey helekı ınsanın sevdıgı bır konuda fıkır alısverısı yaparak bu zamanı gecırmesınden daha keyıflı bişey olamaz sanırım tsekkurlerımı sunuyorumHoşgeldin arkadaşım burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bazen canın sıkılıyor bazen neşeleniyorsun ama sonra düşünüyorsunki "doğru yerdeyim".Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...
tesekkur edıyorum murat abı derhal bakıyorum dıger konuda attıgın mesaja saygılarımlaAramıza hoşgeldin MUSTAFA kardeş..:rendeer:
Umarım sitemiz sana güzel zaman ve faydalı bilgileriyle hoş vakit geçirmeni sağlar..:wiinkk:
Dipnot: Açmış olduğun "yüksek devirde tekleme" başlığına cevap yazdım..
abı sorma bende ısten gucten ugurmumcuda gezemıyorum bende dıyordum ne guzel cıgkoftesı vardı kapandı gitti yazık oldu dıyordum ferdı abılerede sormak aklıma gelmedı hiçhaydaaaa.....
dünya küçük derlerdi de inanmazdım:queen::queen::queen:
benim yeni dükkan ÖKTEM TEKEL'in yanında,uğur center'e çıkarken sol ilk bina...
beklerim; gece 24:00'e kadar açığım...
burda olmakla doğru karar vermişsin...
hoşbulduk kardesım soyadından o kanıya vardın sanırım evet dogru hemserıyızhoşgeldin mustafa abi sanırım hemşeriyiz![]()
hoşbulduk ümmet perkitanmustafa kardeş aramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin ; Katılımcı olman dileği ile![]()
hoşbulduk guven61 tesekkurlerHoşgeldin Mustafa.:cat: