herkese selammmmmmmmm

1 aydır takip ettim forumları, beni de yoldan çıkardınız ya helal olsun. :p Ankara'dayım. 34. yasında kamu da çalışan inş. müh. yim. çocukluktan beri motor sevdası vardı, aile baskısı vb. bekledim ama sizleri bulunca artık kimse beni tutamaz. a2 için kursa yazıldım, hazırlıksız olduğum için motor ancak seneye. ama Ankara'daki arkadaşlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum.
ilk defa bir foruma yazıyorum. hatamız oldu ise affola........

abi hoş geldin :D

benim bir kaç yapı denetim evrakları var onları postalasam imzalarmısın :D

sıcak karşılama için hepinize teşekkurler.
Loft; yol işi varsa olur:cherry:
Özer; sabırlı adamım 30 sene bekledim 1 sene nedir kiiiiiii...
nisans; bende batıkentteyim. yüzme havuzu civarında akşam 5 ten sonra çocuk parklarında en az 2 saat mesaim var. bizim junior uykuda bile park park diyor.
kalyo; her kes deli olamaz keşke az daha tırlatmış olsa idim. bazen tahammül ettigim seyleri daha sonra düşününce kendime çok kızdığım olmuştur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin sitemize.Bende yeni geldim ya olsun yinede :)

sıcak karşılama için hepinize teşekkurler.
Loft; yol işi varsa olur:cherry:
Özer; sabırlı adamım 30 sene bekledim 1 sene nedir kiiiiiii...
nisans; bende batıkentteyim. yüzme havuzu civarında akşam 5 ten sonra çocuk parklarında en az 2 saat mesaim var. bizim junior uykuda bile park park diyor.
kalyo; her kes deli olamaz keşke az daha tırlatmış olsa idim. bazen tahammül ettigim seyleri daha sonra düşününce kendime çok kızdığım olmuştur...

abi kısmettse motorsikletimle gelcem ankaraya ipekyolundayım bende..zaten haberleşiriz.buradayım zatten genelde konuşuruzz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar