herkese selammmmmmmmm

1 aydır takip ettim forumları, beni de yoldan çıkardınız ya helal olsun. :p Ankara'dayım. 34. yasında kamu da çalışan inş. müh. yim. çocukluktan beri motor sevdası vardı, aile baskısı vb. bekledim ama sizleri bulunca artık kimse beni tutamaz. a2 için kursa yazıldım, hazırlıksız olduğum için motor ancak seneye. ama Ankara'daki arkadaşlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum.
ilk defa bir foruma yazıyorum. hatamız oldu ise affola........

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldiniz. :rendeer: Seneye motosikletinizi alana kadar öncelikle tüm korumalarınızı almanızı öneririm. Daha zamanınız var nasıl olsa. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldiniz :rendeer: Abiler gitgide çoğalıyor :cherry:

hoş bulduk. düzeltme yaş 35 ( 28.08.1973 ) aklım eskide kalmış. bu arada ismim celal, cemal ozan oğlumun adı...

Hoşgeldin arkadaşım.Sıfırdan başlayanlara örnek bir motorcu olacağına inanıyorum.Ankara'lı dostlarımızlada bigün mutlaka tanışırsın buda 1 - 2 haftayı geçmez zaten:).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin ama boş geldin nerde tatlılar :queen::queen::queen:

hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle...

hahah deli gibi enerji saçıyosun abi yaa :)) burdaki deli gibi asLında benim gündeLik hayatta kuLLandığım süper yaa muhteşem benzeri bi keLime diLErim aLınmassın ama okuyunca güLümsememe mani oLamadım :) cok ghuseL yaaa

HOŞGELDİNNN ABİİİİ :))))

Hoşgeldin hemşehrim.Sitede hem eğlenecek hem de deneyimin yoksa teorik olarak çok şey öğreneceksin.
Motor sahibi olduktan sınra da Ankara ve yakın çevresinde motor ile gezecek çok güzel güzergahlar olduğunu göreceksin.

hoş geldin abicim akara mt seni yanlız brakmayacaktır
herdaim bulurlar seni merak etme

mühendiss beyy.yanlış tarafa dakmışlar direksiyonuuu..hoşgeldinizz.bende ankaradanım batıkent.ama şu ara adapazarında biraz işlerim var inş.bu hafta motorumu yani apache mi de alıyorum.görüşürüz inşallah

Hoşgeldin kardeşim,

Ankaralı dostlarımız sevinecektir yeni bir üye kazanmakla:mrgreen:
A2 yi hakedene kadar motosiklet kültürüne alışman için bayağı zamanın olacak! iyi değerlendirki sonra ne alsam ne yapsam diye bocalama:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar