herkese selamlarr :)

Mrb arkadaşlar.forumunuza bende katıldım.baya bi inceledim, gerçekten çok faydalı..
ben arda, geçtiğimiz kasım ayında S&T Kanuni GT 250 aldım 2. el.3900 km de,2008 model markasındanda anlaşılacağı üzre.Motor geçmişim 13-14 lü yaşlara uzanıyo fakat bu benim ilk motorum.28 yaşındayım, Kocaeli'nde ikamet ediyorum.Şimdiden herkese tşk.ler....:queen:

Hoşgeldiniz, motorunuzda hayırlı uğurlu olur inşallah...:)

oncelikle hoşgeldin :rendeer:.motorunda hayırlı olsun darısı başımıza insallah:cherry:.kazasız belasız kullanman dilegiyle :)

hoşgeldin katılımcı olman dilegiyle işallah bizede nasip olur soyle bir motor :cyclopsan

hayırlı olsun motorun :) motorundan bahsetsene biraz :) avatarında comet naked olanı görünüyor :)

mrb

tekrardan herkese tşk.ler arkadaşlar.
motorum dediğim gibi S&T Kanuni GT 250 Naked.kırmızı renk,şuan 4300 km.de.
Hazır kış mevsimindeyken, eğer yapabilirsem yurt dışında bunların GT-S modelleri var.R modelden farkı sadece grenaj olarak ön kafa grenajı var ve bende o şekilde yapmak istiyorum motorumu, eğer gerekli parçaları bulabilirsem.googlede GT 650 S diye görsellerde aratınca çıkıyor..:mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hosgeldin arkadasım, kazasiz belasız motorunla uzun km ler deviresin insallah :) bendede abisi comet 650 vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar