Herkese Selamlarla

Merhabalar Arkadaslar,
Gectigimiz cuma gunu itibariyle araniza katilmis, ve dun Yalova MotoFest'e de katilarak bir kisminizi tanimis bulunuyorum :) Keske daha once haberdar olsaydim demiycem, zararin neresinden donulse kardir.. Bilgime bilgi katacaginizdan suphem yok, zira cok bilgili ve tecrubeli insanlarin forumu takip ettigini ogrendim..
Profilimi de simdi guncelleyecegim fakat kisaca buraya da yazayim bilgilerimi..

Istanbul'danim
Henuz 1 yildir motorsiklet kullaniyorum, ilk motorum olan Honda CBR125R'imla yollarda bir o yana bir bu yana surukleniyorum iste.. 34EB9341 plakasini gorurseniz bir korna calarsiniz artik :)

Herkese mutlu gunler, kazasiz belasiz ve bol zevkli surusler dilerim..
Yeni mesajlarda gorusmek dilegiyle..

345

Merhaba hoşgeldin.Plakanı görmem zor ama bir gün istanbula gelirsem tanışmak isterim yada yolun bu taraflara düşerse milasda bi kardeşin olduğunu unutma:cat:

sana da merhaba kardesim :) tamam ezberledim görünce bascam arkandan kornayaa ama korkma sakın :p

Cumleten hosbuldum arkadaslar :) Guzel paylasimlarda bulusmak uzere..

merhaba,
sen de hoşgeldin
bugun hep hoşbulduk dedim, biraz da ben ev sahibiymiş gibi davranayım :)

Ev sahibi ya da sahibesi olmak onemli degil, hos gelmek ve hos bulmak onemli :)

Az sonra benim acimdan "hosbuldum festivali"ne ait resimleri yukleyip yalova basligina koyacagim arkadaslar :) Gerci ben hicbir resimde yokum (fotograf makinasinin arkasinda olmanin dezavantaji) ama saglik olsun, "alistik artik"..

Hoşgeldim Melih:cat:
De bu gençleri annamıyom ben,ya orada aavv oradaymışın ve tanışamamışız. Gelecen hemmen, ''Abi ben filanca'' diyecen, muhabbet başlayıp sürüp gidecek:mrgreen:
Burada tanışıp arkadaş olmak daha zor. Tersini yapmışın helal olsun:)

Muzaffer abim tanistik tanismasina ama ask olsun ki unutmussun anlasilan :) Hatta aksam beraber donecektik de bi baktim siz kalkmis gitmissiniz beni oralarda birakmissiniz.. Bak gordun mu tersini yapmamisim aslinda :)

Haklısın dostum:cat:
biz alelacelilik yapıp (Bu nasıl bir acelelikse:queen:) sana haber bile veremeden uçtuk gittik:pale:
Bir dahakine beraberiz, ayrılma yamacımızdan:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar