- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,
Ben İlker, 23 yaşındayım, Bilgisayar Mühendisiyim, Ankara'da yaşıyorum. Araba ve motorsikletlere inanılmaz şekilde tutukulu birisiyim, ancak bu yaşıma kadar motor tutkumu "kendimden korkmam" sebebiyle törpülüyordum ve artık tutkumu serbest bırakma vaktinin geldiğini düşünüyorum. 7 yıldır araba kullanmaktayım ve Türkiye trafiğinin motorsiklet sürücülerine nasıl muamele gösterdiğinin örneklerini her gün işe gidip gelirken görmekteyim.
Motorsiklet konusunda hiç tecrübem yok, bindiğim tek 2 tekerli araç bisiklettir
Uzun olmayan yollarda bir kaç kez artçı olmuşluğum vardır. Geçtiğimiz hafta A2 sınıfı ehliyetimi almak için bir sürücü kursuna kayıt oldum, sürücü kursunda 6 saatlik bir direksiyon dersi vericeklermiş. Buna ek olarak Haziran ayı içersinde honda güvenli sürüş eğitimi seviye-1 e katılacağım. Sonrasında Ağustos 15 gibi ehliyetimi aldıp, kendime uygun bir motor seçeceğim; ilgili alt-forumlarda bu seçimimde bana yardımcı olmanız için kafanızı bol bol ağrıtacağım, hiç şüpheniz olmasın 
Hepinize selamlar, saygılar..
Ben İlker, 23 yaşındayım, Bilgisayar Mühendisiyim, Ankara'da yaşıyorum. Araba ve motorsikletlere inanılmaz şekilde tutukulu birisiyim, ancak bu yaşıma kadar motor tutkumu "kendimden korkmam" sebebiyle törpülüyordum ve artık tutkumu serbest bırakma vaktinin geldiğini düşünüyorum. 7 yıldır araba kullanmaktayım ve Türkiye trafiğinin motorsiklet sürücülerine nasıl muamele gösterdiğinin örneklerini her gün işe gidip gelirken görmekteyim.
Motorsiklet konusunda hiç tecrübem yok, bindiğim tek 2 tekerli araç bisiklettir
Hepinize selamlar, saygılar..