Herkese Selamlar

Merhaba arkadaşlar,

Ben İlker, 23 yaşındayım, Bilgisayar Mühendisiyim, Ankara'da yaşıyorum. Araba ve motorsikletlere inanılmaz şekilde tutukulu birisiyim, ancak bu yaşıma kadar motor tutkumu "kendimden korkmam" sebebiyle törpülüyordum ve artık tutkumu serbest bırakma vaktinin geldiğini düşünüyorum. 7 yıldır araba kullanmaktayım ve Türkiye trafiğinin motorsiklet sürücülerine nasıl muamele gösterdiğinin örneklerini her gün işe gidip gelirken görmekteyim.

Motorsiklet konusunda hiç tecrübem yok, bindiğim tek 2 tekerli araç bisiklettir :) Uzun olmayan yollarda bir kaç kez artçı olmuşluğum vardır. Geçtiğimiz hafta A2 sınıfı ehliyetimi almak için bir sürücü kursuna kayıt oldum, sürücü kursunda 6 saatlik bir direksiyon dersi vericeklermiş. Buna ek olarak Haziran ayı içersinde honda güvenli sürüş eğitimi seviye-1 e katılacağım. Sonrasında Ağustos 15 gibi ehliyetimi aldıp, kendime uygun bir motor seçeceğim; ilgili alt-forumlarda bu seçimimde bana yardımcı olmanız için kafanızı bol bol ağrıtacağım, hiç şüpheniz olmasın :)

Hepinize selamlar, saygılar..

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlısı ne ise o olsun sevgili kardeşim türkiye şartlarında motosiklet kullanmanın ne demek olduğunu hepimiz iyi biliyoruz, şunu unutmaki motosiklet gibi eğlenceli,zevkli ve tehlikeli bir alet yoktur umuyorum en kısa zamanda tecrübe edinir ,kendine uygun makinayı alır zevkini yaşarsın :)

şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana .....

hoşgeldin kardeşim.
merak ettiğim gs eğitimleri ankarada yok bildiğim kadarı ile, özellikle bende sormuştum.
istanbulda mı alacaksın ?

İyi dilekleriniz için teşekkürler, hoşbulduk :)

hoşgeldin kardeşim.
merak ettiğim gs eğitimleri ankarada yok bildiğim kadarı ile, özellikle bende sormuştum.
istanbulda mı alacaksın ?

Evet İstanbul'a gideceğim, Ankara'da bir kaç yerden eğitimlerle ilgili bilgi aldım, bununla birlikte bu yerlerde eğitim alan, eğitim alanları tanıyan bir kaç insanla konuştum, eğitimler ne kadar yeterli olursa olsun (Herkes gerçekten memnun eğitimlerden, hiç şikayet eden olmadı konuştuğum 10 a yakın insan içinde), buralarda eğitim alanların, eğitimin ardından honda'da tekrar eğitim aldıkları yönünde oldukça fazla geri bildirim aldım. Bu sebeple direk Honda'dan eğitim almanın doğru olacağını düşündüm, motorumu alıp 3.000-5.000km yol yaptıktan sonrada seviye-2 eğitimini almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar