Herkese selamlar ...

Ben UMUT 88 dogumluyum istanbul-- bagcılarda oturuyorum.Çocuklugumdan beri merağım vardır motorlara.Bende gt250r vardı onu satım maddi sıkından dolayı düşük cc motora gecmeye karar verdim . Şimdi motorum yok. Çok takip ettiğim site , ama hep okumakla geciyordu karar verdim sizlerele tanışmaya vede sizlerin aranızası girmeye tabiki de kabul ederseniz... Tvs rtr 150 almaya karar verdim mayıs ayın da ilk gelecek hafta icinde alacagım motoru kapora falan vermedim ama vermeyi düşünüyorum fakat bu motorların gelmemesi canımı sıkıyor .Onun için kararsız kaldım cbf150 ile tvs arasın da bana yadımcı olursanız sevirim
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum saygılarımla...

merhaba. öncelikle hoşgeldin.
ben de tvs scooter kullanıyorum kalitesinden çok memnunum. 4 yıldır ben de hiç arıza çıkarmadı. ben de apache istiyorum sarı renginden ama yakında alamayacağım para yok:( benim önerim apache olur tasarımı çok güzel. cbf de iyi motor bildiğim kadarıyla. kuryeler kullanıyorsa kötü değildir:) hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum. cbf de stoklarda yok diye okumuştum bir yerde. özetle 2 si de güzel ama tercihim apache...

merhaba. öncelikle hoşgeldin.
ben de tvs scooter kullanıyorum kalitesinden çok memnunum. 4 yıldır ben de hiç arıza çıkarmadı. ben de apache istiyorum sarı renginden ama yakında alamayacağım para yok:( benim önerim apache olur tasarımı çok güzel. cbf de iyi motor bildiğim kadarıyla. kuryeler kullanıyorsa kötü değildir:) hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum. cbf de stoklarda yok diye okumuştum bir yerde. özetle 2 si de güzel ama tercihim apache...
hoşbulduk hocam
aynen hocam bende tvs apache almak siyorum ama mayısa kadar beklemk istemiyorum yine tavise için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar