Herkese Selamlar

selam herkese,Nerden başlasam acaba :silent:
ilk önce ben ege üniversitesinde bil tek ve prog. bölümündeyim.Bu siteyi bizim bölümde okuyan bu motosiklet üyesi arkadaşım söyledi.Bu çok hızlı oldu.Hızlı okdu dedim arkadaşın ismini unuttum.Kusura bakmayın.:cat: ben aslen Bergamalıyım.Aranızda belki adını duyan olmuştur.Bizim de Bergamada acayip motor tutkunu olan insanlar var.Ama düzenli bir organisazyon yapan yok.İnşallah yakında bu da olacak.Neyse ben bu siteyi kuranların ellerine sağlık.Çünkü günümüzde bir çogumuz motora bini yoz ama nasıl biniyoz.Genelde şu inanç var.Biz türküz bize bir şey olmaz.ama bu inanç çok yanlış .İnşallah bu site çok iyi zamanlar geçirip.Çok iyi şeyler yaparız. :flower:
BU arada benim motorum. Yamaha Crypton 110 2005 Model bir yamaha sahibiyim.daha başka neler yazabilirim.Yeter herhalde.Değerli arkadaşlarıma birşeyler sormak istiyorum ama nereye soracağımı bilmiyorum.konu hiç elbisem kaskım yok eldivenim gibi ama ne alacağımı bilemiyorum.Bu konuda bana yardımı dokunacak arkadaşların yardımlarının bekliyourm ve bu konuyu nereye açayım.Şimdilik farınız ve yolunuz açık olsun. :bestmt:

hoş geldin:rendeer: isa kardeş izmir tayfasını sitede takip et bende egeliyim m y o elektrik 91 neyse uzun zaman oldu toplantılara bekliyoruz selamlar

aranızda belki duyan olmuştur derken bergama'yı mı kastettin? tabii ki duyduk canım, sanki bilmem ne dağının tepesindeki köyden bahsediyorsun :)
hoşgeldin aramıza :)

hepinize çok teşekkür ederim .:flower: :) Bu arada özkan kardeşim en yakın zamanda seninle görüşelim .:thumleft:

isacoban05,aramıza hoşgeldin kazasız keyifli sürüşler dilerim,başlığı motosohbete de açabilirsin,konu dışınada kendine iyi bak

hoşgeldin hocam bende dokuz eylül de okuyorum. ama egeye sık sık gelip gidiyom. görüşmek isterim (motoru olan ve motordan anlayan herkesle) :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

hoşbulduk bi şey soracam
siz enduro kulup üyesimisiniz
bizim orda yazın emok geldide sizde varmıydınız.geldiyseniz begendinizmi iyi akşamlar???:bounce: :)

selam arkadaşlar benim bir sorunum var ama ben bu sorunu nerede acacağımı bilemediğim icin bu sayfada acıyorum.ben suzuki gn 250cc alacağım ama bu motor konusunda bilgim olmadığı icin ne yapacağımı bilemedim ben de bu sayfaya yazmaya karar verdim.motor 1996 model fiyatı ise 2500ytl teşekkürler ilgilendiğiniz icin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isa cuma günleri bornovada toplanıyoruz topikleri takip et gel katıl bize sana ne istiyorsan alırız ne merak ediyorsan yardımcı oluruz, izmirde kimseyi sahipsiz bırakmayız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar