HeRKeSe SeLaMLaR...

Merhaba arkadaşlar ismim Alp, 24 yaşındayım,Maltepe de oturuyorum...Kadir Has üniversitesi Turizm İşlt. mezunuyum,şu anda bir organizasyon firmasında operasyon sorumlusu olarak çalışmaktayım...Motorlara karşı ilgiliyim özellikle scooter almak istiyorum, kafamda şu anda Kymco Agility City 125 modelini almak var...Kymco sohbet bölümüne de yorumumu yazdım

Herkese keyifli sohbetler...:)

keşke olsaydı :) ama çalışıyorum şu anda sahile çok yakınım kalamıştayım,bu arada 150 zc den memnunmusun ? ben gümüş-siyah renkliyi çok beğenmiştim...

aynen bendede gümüş siyah renkli var şuan 2100 km civarı bana bakımları haricinde bir tane masrafı oldu oda park ampülün birisi patladı şuanlık gayet memnunum

memnunsun yani,bende onu başlarda çok düşünmüştüm,iyi diyende var kötü diyende var bana sanki biras kısmet işi gibi geliyo,yani bazı serilerde problemler çok çıkıyomuş fabrika hatası olarak ama bilemiyorum...biras da kullanmaya bağlı diye düşünüyorum...

alp toker dostum ben en ufak bir sorun yaşamadım şuana kadarda memnunum hatta ehliyet alırken direksiyon sınavında baya motora binmişdim honda olsun kymco olsun mondial 125 zn yede bindim benim motordaki konforu hiç birisi vermedi belkide benim motora alışdığım içindir şimdilik bu kadar özellikle frenleri çok tatmin edici benim hiç bir sorun yok yani...

Moderatör
Hoşgeldin, en kısa zamanda hayallerine kavuşman dileğiyle :)

teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar...Henüz motoru olmayıp almak isteyen üye sayısı çok sanırım :)

@Lucas,inşallah arkadaşım saol,normalde araba meraklısıyım ama artık benzine dayanamıyorum her hafta zam geliyo,dedim artık yeter motor lazım...işim evim arası 11km rahatlıkla gidip gelirim...arkadaşımla birlikte alıcaz 2 kymco cu geze geze inşallah :)

Son düzenleme:
alp_toker kardeşim biraz geç oldu ama hoşgeldin diyorum. :) Kymco'dan şaşma bende bir modelini kullanıyorum ve çok memnunum. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar