herkese selamlar

selamlar-uyelerinizden kobayashinin daveti uzerine araniza katılmıs bulunmaktayım.sanırım 2 ay ıcerısınde kendıme aıt 1 motor sonunda alabılecegım-neyyse lafıda fazla uzatmadan hosgeldimm sefalar getirdim :))

way kardeşim hoş geldin :)
motor alma arifesinde site senin için çok faydalı olacak

ana sayfadaki "Moto Bilgiler - Motosiklet Eğitimi - Ehliyet - Sürüş Teknikleri" bölümünü mutlaka hatim indir...

buluşmalarda ayrıca faydalı.akşam gel biscuitin 600 f ine binersin mesela biz hepimiz bi tur atçaz zaten ahahahahaha.şakalan yasin korkarsın sen şimdi:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kobayashi, korkmak ne demek abicimmm gelmiyorum ben yawwww ama şaka bi yana vermem abi ben altın kural 2 ye çok bağlıyımdır :flower:

bu arada tippex hoşgeldin aramıza en kısa zamanda kavuşursun inşallah motoruna... :rendeer:

hoşgeldinnnnnn :king:

arkadaşlar tippex benim 17-18 senelik arkadaşımdır bu arada...bi motora binmediği kalmış bi arkadaş.scuba ve zıpkın konusundada onun bize desteği olur muhakkak bu yaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi,kardeşş sen 18 yaşında değilmiisn yawww :pl:

ooo tabıkı arkadaslar denızcılık-denız-zıpkın-scuba dıvıng konularında yardımcı olabılırım bu konularlada alakalı arkadaslar var ıse tecrubelerımızı paylasalım cok memmnun olurum :thumleft:

kobayashı keske 18 olsa bu demek olurkı bende 18 ım hahha ne guzel olurdu 10 sene oncesıne donmek :)

he lan limanda içip içip kızpeşinde koşardık :) yok o 14 sene falan önceymiş.10 sene önce naapıyoduk lan biz?? neyse naapıcaamıza bakalım boşver :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
aramıza hoş geldin tippex

Forumdan Uzaklaştırıldı
tippex merhaba aramıza aramıza hoşgeldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar